Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Blackpods.nl, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Bestellen via website
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Social Media Url:
Product:
In ear plugs
Bedrag:
€ 45,95
Betaalmethode:
IDeal
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Een paar blackpods besteld. Direct een bevestigingsmail met een link om bestelling te volgen. De website bestaat nu echter niet meer en ....stom stom ik had wat meer onderzoek moeten doen want het wemelt van dezelfde meldingen op het internet over dit bedrijf. Ik vrees dat ik er in getrapt ben en mijn geld kwijt ben. Ik heb ook nog eens betaalt met iDeal via "Payment Service Provider" dus een mogelijkheid om zelf geld terug te halen is niet meer mogelijk.


Deel deze melding

Reacties (2)


20-12-2019 - Koert
Precies hetzelfde overkomen als Frans: ook pods besteld, advertenties via social media en ook de reviews van andere gebruikers zagen er betrouwbaar uit. Idem voor de website, er was geen enkele aanleiding om te twijfelen.

Bij doorklikken naar de bestelling nu, is te zien dat de site te koop is. Nog wel een mail gestuurd, maar ik vrees het ergste...
24-12-2019 - Simone
Hier vandaag na 24 dagen eindelijk de blxckpods ontvangen. Heb wel eerst aangifte gedaan bij de politie en toen kreeg ik een mail van hun waarom ik dat had gedaan. Daarna opnieuw een link gekregen om de status van mijn bestelling te volgen, na een paar dagen wederom uit de lucht. Geen reacties meer op mijn mail, wel afgelopen week opeens een mail van een Deens Postbedrijf, dat er een pakketje onderweg was en ik zag de status ook veranderen. Nu dus daadwerkelijk ontvangen.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?