Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Avoliza, Fraude en oplichting


Gemelde gegevens (Fraude en oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude en oplichting
Gebruikte methode:
Advertentie op Facebook
Bedrijfsnaam:
Avoliza

Omschrijving van de melding:

Jurkje besteld met als omschrijving ongelooflijk knusse winterjurk. Het is gewoon een dun votje. Terugsturen heeft geen zin want dat moet naar China gestuurd worden en de kosten zijn voor eigen rekening. Niet kopen op deze website. Ziet er mooier uit dan het daadwerkelijk is.


Deel deze melding

Reacties (1)


14-12-2019 - Adiba
Op 17 nov heb ik via Facebook een reclame gezien, ik heb NOORWEGEN - BOOTS ZWART MAAT 40 met i-deal methode hele bedrag €44,99 overgemaakt, en op 11december heb ik mijn bestelling thuis via een chauffeur van DHL ontvangen,
Deze laars NOORWEGEN Boots is helaas erg te smaal voor mijn voeten, blijkbaar is deze schoenen maat niet de originele Europese maat, heel slechte kwaliteit, ik heb [email protected] gemaild om het pakket terug te sturen, omdat niet bij mijn voeten passen. ze hebben me beantwoord dat ik een formulier moet invullen met de bestelling (LAARS) en per post sturen, en ik ben naar DHL postwinkel geweest, hij vroeg me een barcode van het bedrijf uit China moet hebben, maar ik heb geen BARCODE ontvangen, ik heb Avoliza gemaild om een barcode te sturen zodat ik de bestelling terugsturen, ze nemen geen telefoon op, en ze geven geen antwoord op mijn vraag. Ik maak me nu zorgen, dat ik mijn €44,99 kwijt heb geraakt.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?