Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

D Martis, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Niets versturen
Naam:
D Martis
Rekeningnummer / IBAN:
NL09ASNB0785803432
NL09 ASNB 0785 8034 32
Gebruikersnaam:
Ma
Product:
Thule Fietsendrager
Bedrag:
€ 135
Betaalmethode:
Betaalverzoek ASN

Omschrijving van de melding:

Deze handelaar biedt verschillende zaken aan op Marktplaats (fietsendrager, ventilator... hele normale dingen). Tijdens je contact blijkt hij op een andere lokatie te zitten en is ophalen ineens geen optie meer. Hij stuurt een betaalverzoek belooft de spullen op te sturen, maar na betaling is het volledig stil: niets verstuurd en geen reactie meer op berichtjes. De betaling gaat naar nl09asnb0785803432 onder de naam D. Martis. Even opzoeken op internet leert dat hij/zij dit al langer zo doet. Met gelijk-oversteken wil hij niet werken. Betaalverzoek komt in je marktplaats gesprek. In dit geval van een ASN rekening. Je voelt je erg dom nadat je door hebt dat er nooit iets gaat komen én teleurgesteld dat er mensen zijn die zo willen leven. Doe vooral aangifte (is best even werk), maar laat ze er niet mee wegkomen!


Deel deze melding

Reacties (2)


16-12-2019 - H Suhr
dit kan ik alleen maar bevestigen. Het is een oplichter zeer actief op maarkplaats. Wat ik niet snap, hij heeft daar meedere accounts (en dat voor een aantal jaren en nog met goede beoordelingen ook!) zolas Fabian, Doggie, Jimmy ...
25-12-2019 - Kees
Onlangs heeft hij mij te pakken gehad omdat hij een fototoestel aanbood met een erg dure lens en hij deed alsof hij er geen verstand van had. Ik twijfelde maar maakte toch 210 euro over. Geld kwijt...
Het betreft Davania Martis, eigenaar van een knab rekening. Hij zegt dat hij Dennis Martis heet en had dus een account onder de naam Dirk. Ik heb aangifte gedaan maar dat haalt mijn geld niet terug, eigenlijk heel makkelijk advies:
Als je te maken krijgt et hem dan zegt hij dat gelijk oversteken service niet safe is en dat hij daar de dupe van is geweest. Vervolgens vraagt hij of hij een betaalverzoek kan sturen en dan krijg je een linkje voor zijn reke ING uitom marktplaats.... Betaal niet want je bent je geld kwijt.
Beste advies: ALTIJD GEBRUIK MAKEN VAN GELIJK OVERSTEKEN SERVICE!!!!


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?