Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

DIY winkel / Stella, Oplichting, valse nepartikelen


Gemelde gegevens (Oplichting, valse nepartikelen)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting, valse nepartikelen
Gebruikte methode:
Advertentie op Marktplaats
Bedrijfsnaam:
DIY winkel / Stella
Adres:
Zollstrasse 11
Postcode:
FL9490
Plaats:
Vaduz
Land:
Liechtenstein
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
DE42700111104107387000
DE42 7001 1110 4107 3870 00
Website / Webwinkel:
KVK:
199317
Gebruikersnaam:
Stella
Product:
Chanel ballerina’s
Bedrag:
€ 100
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Screenshot marktplaats advertentie en na betaling via website.


Deel deze melding

Reacties (9)


16-03-2019 - Deborah
Heb je het product wel opgestuurd gekregen? Ik heb helaas ook schoenen gekocht en nadat ik geen reactie meer kreeg op me berichten en de vraag naar de track en tracé code, begon ik argwaan te krijgen.
21-03-2019 - sjors
Hi Deborah, ik heb wel schoenen opgestuurd gekregen (dat viel me nog mee), maar plastic neppers i.p.v. echte leren en in een totaal andere kleur. Nooit meer reactie gehad natuurlijk daarna. Gewoon doorblijven mailen, heb ik ook gedaan, en zeker aangifte doen. Het zijn boeven, deze dame en/of heer...
22-03-2019 - Deborah
Ze hebben me een foto gestuurd met me pakketje, dat ze hem opgestuurd hebben. Ben benieuwd wat ik krijg. Heb er in iedergeval van geleerd dat ik beter op het rekeningnummer moet letten en niet meer betaal via een externe site 😔 bij mij gaat het om 38,00 euro. Maar bij jouw 100 euro voor een paar neppers is echt heel erg zuur. Heb ondertussen heel veel klachten op het internet gevonden van deze oplichters
25-03-2019 - sjors
Nou, verheug je maar niet te veel. 38 € en 100€ zijn nog wel te overkomen bedragen, maar het gaat me om het principe. Blijven roepen!
29-04-2019 - Jip
Opereert nu oa als ‘Roeland’ op marktplaats met als ‘webshop’ Vanmercato.com. (Bijlage)
28-05-2019 - Marcel van Brummen
Idd heb ik ook betaald via zijn site vanmercato.nl leugen na leugen . Ook ik heb een foto van het pakketje enz enz zo n man moet opgepakt worden . Ik laat het hier niet bij zitten hoor ! Op marktplaats heb ik hem al weglaten halen maar hij begint zo weer opnieuw die oplichter (Bijlage)
14-06-2019 - marian
annatomiemodel van de knie gekocht bij ene Je op marktplaats , die mij doorstuurde naar de website van mercato.com.
betaald en niets ontvangen , deze Je noch de mercatowinkel is niet bereikbaar, want geen enkel emailadres klopt er en marktplaats verwijderd de advertentie van deze Je niet , dus hij kan gewoon doorgaan.
24-06-2019 - Wat een flauwekul
Een paar naafdoppen besteld. Ik krijg een vlotte respons op een vraag van mijn kant, en na mijn betaling, een snelle “ het is overgemaakt “ vanaf dat moment is het wachten, waarbij ze ( ik denk dat er meerdere personen actief zijn) een tijdje niet reageren. Na een vraag van mijn kant of het al verzonden is krijg ik een verhaal over in het ziekenhuis liggen( inmiddels al 2 weken en erg erg ziek zijn). Daarna krijg ik een opmerking dat ik mijn e-mail moet sturen voor een foto. Dan zijn we inmiddels 3 weken verder. Vanaf dan vraag ik om een restitutie. Krijg een reactie van Pip ( dit lijken meerdere personen aan de verschillende grammaticale onbenulligheden te zien) en Flaggewind2016. ( deze laatste lijkt een buitenlander ( Duiterser, Lichtensteiner of wat dan ook) )te zijn die geen enkel benul heeft van interpunctie)
Bij mij opereerden ze via marktplaats en de website vanmercato. Gek genoeg willen ze de dialoog houden. Oplichters zijn het. Raar dat de website in de lucht blijft.
Hoe zouden wij, als slachtoffers, een grotere en voornamelijk een effectievere vuist kunnen maken?
16-08-2019 - Jan
Hij is nog steeds bezig bi net Hr R Roeland
NL85 INGB 0795 2333 96
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?