Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

BLXCKPODS.NL, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Link op FACEBOOK
Bedrijfsnaam:
BLXCKPODS.NL
E-mailadres:
Bedrag:
€ 45,95
Betaalmethode:
Betaalverzoek ideal/Epay

Omschrijving van de melding:

Met Black Friday BLACKPODS besteld en betaald via IDEAL. Nu 5 dagen later website uit de lucht en geen bestelling afgeleverd. Betaald via "Payment Service Provider" als tussenpersoon. Via Facebook doorgelinkt naar de website van blxckpods.nl. Pas achteraf zag je dat er blxckpods stond bij de bestelling ipv blackpods, maar hoe dan ook, het gaat hier over een oplichting, geleverde en betaald product is niet geleverd. Voortaan maar weer fysiek in de winkel spullen kopen en nooit meer via een link in Facebook.

NB. Op 10-12 reactie van Blxckpods gekregen, met een bericht dat ze een melding van de politie hadden ontvangen en vroegen waarom. Heb aangegeven dat de link in de ontvangst mail niet werkte en ook hun website ontvindbaar was. Ze hebben een nieuwe link gestuurd waarmee we de bestelling kunnen volgen en dat ze aankomende week het gaan opsturen. Nog niet geheel gerust dat we het product ook daadwerkelijk ontvangen, maar er is “contact” geweest. Afwachten dus.......

PS. Op 24 december pakketje ontvangen vanuit Denemarken met de bestelde blxckpods erin! Ondanks zeer slecht bereik- en vindbare website, plus slecht contact krijgen met bedrijf, is uiteindelijk het product wel geleverd, maar bestellen via een advertentie op Facebook, dat niet meer.


Deel deze melding

Reacties (1)


30-01-2020 - RvZ
Op 25 januari 2020 een stel blckpodz besteld op blckpodz.com, voor 23.30 uur besteld was volgende dag in huis. Ruim voor 23.30 uur besteld maar volgende dag en de dag daar op nog steeds niks. Wel een bevestiging van de bestelling en een bevestiging van de betaling via ideal gekregen. Al een paar keer via de mail gevraagd waar ze bleven maar geen reactie. Via de site van Molli een 06 nummer gevonden maar krijg een voicemail.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?