Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Stephen lee clark, Afpersing oplichting


Gemelde gegevens (Afpersing oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Afpersing oplichting
Gebruikte methode:
Advertentie Marktplaats whatsapp
Bedrijfsnaam:
Stephen lee clark
Naam:
Stephen lee clark
Land:
Engeland
Betaalmethode:
Natwest bank plc

Omschrijving van de melding:

Ik had mijn Iphone 7plus op marktplaats staan,
waren snel een paar reacties op en toen heb ik gezegd voor 500,- is hij voor u.. hij akkoord enzv via whatsapp moest ik mn bankgegevens sturen en toen kreeg ik een mail van natwesst bank dat het 95% voltooid was dus ik met mijn achteraf stomme kop die telefoon naar engeland verstuurt.. en ik dus vergeten track and trace erbij te kopen ook heel drama om gehad.. met hem.. en toen een week later kwam de telefoon pas aan omdat hij bij de douane vastgehouden was?! volgens hem en de bank van hem.. dat kost dus nog eens extra 250,- als ik dit niet over maak krijg ik mijn 500,- niet gestort, nou dus ik vertrouwde het allemaal niet meer dus ik opzoeken naar zijn naam en alles en tadaa, hier ben ik nu diegene die het verhaaltje verteld had ik maar eerder zijn naam opgezocht... dus ik probeer hem nu over te halen dat hij me gaat betalen.. maar ik denk dat ik gewoon 500,- in de maas heb gegooid.. Iemand aub tips??? ik ben radeloos


Deel deze melding

Reacties (2)


06-12-2019 - Dennis
Ook ik ben door deze gast opgelicht .. precies op die manier .... stuurde mijn S8+ naar Engeland en toen begon het allemaal ineens duidelijk te worden .. hij blijft ook gewoon met dat telefoon nummer zijn ding doen .. ik heb niet extra betaald zoals in uw geval .. maar ben wel voor 190,- opgelicht .. Ik heb wel iets ontdekt en dat is namelijk dat als je die transfer gebeuren krijgt van de Lloyd Bank .. en dan op uw eigen email adres drukt dat je dan een ander email adres krijgt .. van een ene [email protected] die persoon heet Michel van der Schaar .. en deze heb ik benaderd maar hij zegt dat hij van niets weet ... vreemd allemaal .. maar ik ben er nog mee bezig .. en zal er onderzoek naar laten uitvoeren ..Je geld ben je helaas net als ik kwijt .. niets tegen te doen .. tenzij het onderzoek andere resultaten laat zien ..
16-12-2019 - Dennis
hallo, mijn vader is er helaas ook ingetrapt. ik ben nu een beetje onderzoek aan het doen. zal er behalve evt voldoening verder niks mee opschieten, maar ben toch benieuwd. geen idee of ik uberhaupt een beetje in de buurt kom, maar vondt wel iets aparts opzich. gumtree.com dit account heeft flink wat mobiele telefoons te koop staan.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?