Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Klassieke Kleertjes, Internet oplichting marktplaats


Gemelde gegevens (Internet oplichting marktplaats)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internet oplichting marktplaats
Gebruikte methode:
Levert niet na betaling
Bedrijfsnaam:
Klassieke Kleertjes
Naam:
Angela
Land:
Frankrijk
Rekeningnummer / IBAN:
NL21INGB0674773837
NL21 INGB 0674 7738 37
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Vier weken geleden kwam ik via marktplaats in contact met ene Angela onder gebruikersnaam Klassieke Kleertjes. Met een verhaal dat ze in Frankrijk woont en eens in de zoveel dagen een groot pakket kleding opstuurt naar haar moeder in Rotterdam licht ze je op. Levertijd zou 10-14 dagen zijn en daarom kon gelijk oversteken niet maar na betaling heb ik geen kleertjes ontvangen. Ook geen track en trace. Nadat ik haar erop aansprak kwam ze eerst met het verhaal dat ze ze een paar dagen later had verstuurd, daarna was er zogenaamd een staking van de postmaatschappij, haar moeder zou op vakantie gaan en opeens ligt haar vader met een ernstige aandoening in het ziekenhuis waardoor een vriendin de verkopen zou overnemen. Het is een groot nep verhaal. Er klopt geen bal van. Ze bood aan om het terug te storten. Met betaalverzoek weigerde ze maar dagen na het geven van mijn rekeningnummer staat het bedrag er nog niet op. Na googlen op het rekeningnummer kwam ik erachter dat ik niet de enige ben die opgelicht is. Ik heb aangifte gedaan.


Deel deze melding

Reacties (2)


30-04-2020 - angela Molina
Dit verhaal klopt niet..ik zie dit helaas nu pas, de kleertjes kwamen te laat dat wel dat geef ik toe..deze Claire B. heeft nogal voorbarig gereageerd en de manier waarop was ook beneden alle peil, ze toonde het empatische vermogen van een lantarenpaal...mijn vader lag toen namelijk wel degelijk in het ziekenhuis en moest geopereerd worden. Ze begon ook meteen met dreigementen!!, ze heeft een aanbetaling gedaan en de rest van de betaling zou volgen ze heeft de kleertjes alsnog gekregen maar de rest van de betaling is nooit gedaan, dus wie heeft er nu wie opgelicht!!!??
30-04-2020 - Claire B
Ik kan je verzekeren dat ik de kleertjes nooit ontvangen heb (of wat dat betreft niet eens een track en trace) en het geld is ook nog altijd niet teruggestort. Angela, als je het alsnog wilt oplossen mag je me een bericht sturen op marktplaats.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?