Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

ettens.nl, Identiteitsfraude


Gemelde gegevens (Identiteitsfraude)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Identiteitsfraude
Gebruikte methode:
Advertentie Marktplaats product
Website / Webwinkel:

Omschrijving van de melding:

Als eigenaar van Megapro Computers ben ik benadeeld door oplichters, deze hebben producten aangeboden op marktplaats en in hun mails mijn bedrijfsnaam, KvK en adresgegevens gecommuniceerd. Wij hebben niets te maken met deze oplichters! Echter de naam van mijn bedrijf en het vermelden van mijn privé adres levert wel veel imago schade op.
Ik verzoek mensen die zijn opgelicht mij niet te bellen en niet meer langs mijn huisadres te komen ik kan u namelijk niet verder helpen, doe aangifte daar waar het thuis hoort, bij de politie, en laat mij aub verder met rust.
Ik heb de advertenties ook gezien en al hun gegevens verzameld, aangifte is gedaan. De aangeboden spullen waren tegen zulke lage prijzen dat ik hoop en denk dat de meeste mensen hun verstand wel hebben gebruikt, misschien ten overvloede, als iets voor bijna de helft van de prijs nieuw wordt aangeboden, gebruik je verstand en TRAP ER NIET IN!


Deel deze melding

Reacties (1)


03-11-2019 - johanna
Ik denk dat u slachtoffer bent van dezelfde daders waar ook BitX uit Gendt slachtoffer van is geworden. Ik ben zo stom geweest iets te kopen en heb net aangifte gedaan. Vandaag stonden er weer advertenties op Marktplaats, nu met een niet bestaande bedrijfsnaam uit Spakenburg. Heb er screenprints van gemaakt om aan Marktplaats over te dragen en de politie.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?