Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Chris uit Uithuizen, Bijna oplichting


Gemelde gegevens (Bijna oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Bijna oplichting
Gebruikte methode:
Advertentie op Marktplaats en whatsapp
Naam:
Chris uit Uithuizen
Telefoon:
06619841
Mobiel:
06619841
Product:
Unico Verona Luifel 11.1
Bedrag:
€ 300

Omschrijving van de melding:

Ik heb al enkele maanden een advertentie op marktplaats staan "Gezocht Unico Verona Luifel" maat 11.1.
Ineens kreeg ik gisteren een bombardement aan WhatsApp-berichten van Chris uit...…..jawel ….Uithuizen.(mobiel nummer +31-685619841)
Hij had zo een luifel met exact de goede maat en is maar één keer mee geweest. Ze hadden een nieuwe camper gekocht met een andere maat dus gingen ze deze niet meer gebruiken. Hij gaf aan in de campers en Kampeerbenodigdheden te zitten biedt die aan voor 300 euro. Terwijl deze luifels aangeboden worden tussen 750 en 1500 euro. De argwaan was gewekt.
En zoals ik op dit forum lees is hij ook voor mij zelfs bereid hem om hem op zondag machinaal in te laten pakken en met de post mee te sturen. Ik hoef alleen mijn adres door te geven. Ik mag hem zelfs terugsturen als hij niet goed is.
En of ik wel even 300 euro over wilde maken op een rekeningnummer van zijn bedrijf wat hij niet zo paraat had. Later stuurde hij mij het bericht dat het banknummer is BE67974016933987 t.n.v. C.rademakers. (??)Vanochtend om 07.45 uur begon hij weer met het sturen van WhatsApp berichten en uiteindelijk kreeg ik het verwijt dat hij alles ingepakt had en ik nu terug trok. Toen ik aangegeven had dat hij de luifel maar op moest sturen en ik deze luifel zou kunnen passen aan mijn caravan, en als hij niet goed was ik hem terug wilde sturen werd de toon andetrs. Ik moest 50-50 betalen of de luifel anders maarop komen halen in Uithuizen, hij was geen speelgoed. Toen ik aangegeven heb dat hij de luifel op kon sturen onder mijn condities haakte hij af.
Ik ben daarna op rademakers in uithuizen gaan googelen en zag al deze verhalen. Mijn onderbuigevoel was al niet goed en gelukkig weet ik nu dat ik hem te slim af ben geweest. Dus stuurt Chris je ineens een bombardement aan WhatsApp berichten op een "gezocht" advertentie op Marktplaats, PAS DAN OP!!!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2
Ik kan de WhatsApp conversatie delen.


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?