Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Fitness-tracker.nl - Bouwe IT, Misleiding


Gemelde gegevens (Misleiding)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Misleiding
Gebruikte methode:
Webshop
Bedrijfsnaam:
Fitness-tracker.nl - Bouwe IT
Naam:
Bouwe IT
Plaats:
Lijnden
Land:
Nederland
Website / Webwinkel:
KVK:
50596993
Product:
Fitness Tracker horloge
Bedrag:
€ 57

Omschrijving van de melding:

Fitness-tracker.nl biedt fitness trackers aan voor onwaarschijnlijk lage prijs. De site is pas sinds 21-06-2017 in de lucht.
Wie heeft er ervaringen?


Deel deze melding

Reacties (11)


15-07-2017 - Historik
Ik voel mij genoodzaakt om hier op te reageren en trap hier alsjeblieft niet in. Een uur geleden stel ik de vraag welk Chinees merk dit was en word ik direct geblokkeerd van hun FB pagina. Ik heb nu dus geen toegang meer om hier op te reageren. Dit zorgt er dus voor dat fitness-tracker.nl reacties filtert en alleen de positieve laat zien. Met de mooiste verkooppraatjes die zij op hun website en FB pagina zetten, klinkt 57 euro natuurlijk te mooi om waar te zijn. Een ongelooflijk lage prijs, waarmee je net zoveel zou kunnen als de FitBit Charge 2. Hou er echter wel rekening mee dat deze zelfde Fitness Tracker via geekbuying voor minder dan een derde (!) te krijgen is. Dit verklaart voor mij ook waarom de verzendtijd tussen de 2-3 weken is; zij kopen niet via de fabrikant, maar kopen via precies dezelfde Chinese websites.
15-07-2017 - Joseph21
De houder eigenaar van deze site is Bouwe IT met KvK. nr. 50596993 uit Lijnden. Hun eigen site bouwe.it is als Italiaanse site geregistreerd. Op deze site geven zij een ander adres weer dan bij de KvK. Een adres uit Cruquius. Zij proberen zich dus voor te doen als zijnde dat ze deze site voor een klant gebouwd hebben, terwijl ze zelf de eigenaar zijn. Hopelijk ziet u dat van deze gegevens geen hout klopt.
11-08-2017 - N. Roegiest
Ik heb zelf ook een fitness tracker gekocht en binnengekregen. Deze voldeed niet aan de verwachtingen en dus heb ik dat gemeld. Ik werd gevraagd de tracker terug te sturen naar hun toe. Ik betwijfel of ik dat wel moet doen, want ook al doet hij niet wat hij moet doen, ik heb nu nog wel iets in handen. Als ik die terug stuur en ik krijg geen refund dan heb ik niks. Dus mss toch maar het risico nemen neem ik aan en dan heb ik iets heel concreets te melden over wel of geen oplichting. Maar gezien de reviews hier mss toch beter niet doen dan heb ik nog iets. De reviews op de site worden trouwens gefilterd. Mijn review is niet zichtbaar.
21-08-2017 - N. Roegiest
Tot mijn verassing heb ik een refund gekregen van fitness tracker.nl, na terug zending van het apparaatje. Liever had ik een goed werkend exemplaar gekregen, maar goed in ieder geval heb ik mijn geld terug.
05-10-2017 - Petra
Is nu geworden mymusthaves.shop Zelfde retour-adres.....


24-10-2017 - Micheline van semmertier
Ik heb betaald , maar geen enkele reacktie, niet om de tabbladen die ik moest invullen, niet om emails ... en dus geen goederen 20 okt 2017 09:55:49 CEST Transactiereferentie: 52U17508730724627 Beste micheline van semmertier, U heeft €67,00 EUR overgemaakt naar Bouwe IT ([email protected]) Het kan even duren voordat deze transactie op uw rekening wordt weergegeven. Webwinkel Bouwe IT [email protected] Instructies voor webwinkel U heeft geen instructies ingevoerd. Verzendadres Micheline van semmertier Goedlevenstraat 182 9040 Gent België Verzendgegevens De verkoper heeft nog geen verzendgegevens verstrekt. Omschrijving Prijs per eenheid Hvh Bedrag Smart Activity Tracker - Does the same as the super expensive trackers - Black 67,00 EUR 1 €67,00 EUR Subtotaal €67,00 EUR Totaal €67,00 EUR Betaling €67,00 EUR Kosten worden op uw creditcardafschrift getoond als PAYPAL *BOUWE IT. Betaling overgemaakt aan [email protected] Factuurreferentie: c17375220228.1 Problemen met deze transactie? U heeft 180 dagen na de datum van uw PayPal-betaling om in het Actiecentrum een geschil te openen voor een in aanmerking komende transactie. We verzoeken u niet te reageren op dit e-mailbericht. Dit e-mailadres wordt niet gecontroleerd en u ontvangt geen reactie. Als u hulp nodig heeft, kunt u inloggen op uw PayPal-rekening en rechtsboven op iedere PayPal-pagina op Hulp klikken. U kunt e-mails in platte tekst in plaats van HTML-berichten ontvangen. Log in op uw PayPal-rekening als u uw berichtgevingsvoorkeuren wilt wijzigen. Ga naar uw profiel en klik op Rekeninginstellingen. Copyright © 1999-2017 PayPal. Alle rechten voorbehouden. PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., Société en Commandite par Actions. Gevestigd te: 22–24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg, RCS Luxemburg B 118 349 PayPal PPX001066:ae7d0dbad1ec6
03-11-2017 - NIET DOEN
Toen het zo lang duurde voordat ik de bestelling kreeg (bijna 4 weken), vertrouwde ik het eigenlijk al niet meer. Ook kreeg ik nog een mail van hun dat ik vanwege het wachten 30% korting krijg op mijn nieuwe bestelling. Nu heb ik het apparaat gisteren in gebruik genomen en het werkt voor geen meter. Voordat ik uit bed was, had ik al 77 stappen gezet, het slaapgedeelte is niet bijgehouden, mijn gegevens worden niet bewaard en melding van inkomende oproep, sms of app werkt helemaal niet. Helaas ben ik erin getrapt, goedkoop is duurkoop, want ik durf het helaas niet terug te sturen. Het is namelijk geen garantie dat je je geld terug krijgt :-(
21-08-2018 - oscar
ik heb op 8/8 een activity tracker besteld en betaald, op 21/8 zie ik in hun tracking systeem dat mijn horloge voor 11 dagen in transit staat op de luchthaven...
ik ben een beetje bang dat ik ben beetgenomen
ga ik dit ooit zien?
22-12-2018 - De Muylder
Ook ik heb dit uurwerk-tracker besteld een maand geleden maar nog steeds niets ontvangen. Twee weken geleden kreeg ik een melding dat het zou verstuurd zijn maar helaas nog niets ontvangen. Ik heb ook geen kopij van de bestelling gekregen.Ik heb 79 eur betaald aan Bouwe It, kan ik mijn geld terugkrijgen vraag ik mij af of ga ik beter naar de politie?
23-03-2019 - Een kenner
Bouwe it, mymusthaves.shop is een partij die je niet moet vertrouwen. Geeft inderdaad bij kvk onjuiste adres op, daarbij de smart watches die hij verkoopt worden in China via AliExpress verkocht, danwel voor veel lagere bedragen. Levertijden die bouwe it beloofd worden niet nagekomen. Opmerkingen op de contactpagina zijn onbehoorlijk.

Legt de schuld, verantwoordelijkheid graag bij de koper.
Als deze meneer bij mij niet netjes het geld terug stort, zal ik een takedown aanvragen bij de registrar en aangifte van oplichting. Op de enveloppen staan namelijk hele andere gegevens dan op zijn site.
05-05-2019 - Patty Jansen
Ook ik heb een smartwatch besteld bij mymusthaves en ondanks de beloofde levertijd van 1 week heb ik bijna 4 weken moeten wachten eer het geleverd werd.
Ook ik voelde nattigheid en kwam er bij nader onderzoek achter dat dezelfde smartwatch voor een derde van de prijs bij Ali- Express verkocht word.
Bij ontvangst werkte de bijbehorende app niet en na navraag bij de verkoper had ik dezelfde (zater)dag nog antwoord. Helaas hielp dat ook niet om de app werkzaam te krijgen.
De smartwatch zelf is een totaal ondeugdelijk produkt; de stappenteller werkt niet, de slaap registratie gaf aan dat ik anderhalf uur geslapen had terwijl ik het horloge nog niet eens gedragen had, Ik kan geen foto's maken en geen meldingen van mijn telefoon ontvangen terwijl deze mogelijkheden wel tot de opties behoorden.
Ik heb meerdere mails gestuurd maar totaal geen reactie meer ontvangen van deze oplichter.
Ik wil ook iedereen op het hart drukken voor je besteld bij een onbekende webshop eerst eens te zoeken naar reviews. Achteraf zag ik ook dat ze geen telefoonnummer bij de klantenservice hebben staan, zo blijft het lekker rustig bij de desbetreffende oplichter.

Het enige wat we kunnen doen is elkaar waarschuwen voor deze duistere praktijken, want de politie doet er toch niets mee. Die krijgen zoveel meldingen over dit soort geldwolven dat ze er geen raad meer mee weten.
Dat kun je al zien bij een programma als "opgelicht" waar sommigen al twintig jaar lang ongemoeid ( op grote schaal ) de zaak bedonderen. Daarom gebruik, net als ik, de kracht van internet door op zoveel mogelijk media een melding van de desbetreffende oplichter te plaatsen. Dit is het enige wat ons rest in het digitale struikrovershol dat Nederland genaamd is
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?