Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Pepaidcentrale.com - Dutch Leads BV, Bedrog


Gemelde gegevens (Bedrog)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Bedrog
Gebruikte methode:
Webshop
Bedrijfsnaam:
Pepaidcentrale.com - Dutch Leads BV
Land:
Nederland
Telefoon:
09090204
E-mailadres:
Website / Webwinkel:

Omschrijving van de melding:

Helaas opgelicht door Dutch Leads via prepaidcentrale.com itunes tegoed gekocht code niet gekregen niks klopt op de website. Heel raar dat ing betalingen blijft aannemen van Dutch Leads terwijl al zoveel mensen opgelicht zijn.

KvK: 65019075


Deel deze melding
Reacties (5)


15-07-2017 - Pokey!
Ik had daar ook vanmorgen een bestelling gedaan, 2x iTunes kaart van 10 euro. Betaald met iDeal. Wel een bevestiging ontvangen maar geen codes gekregen. Had ook maar even gemeld aan de ING fraude lijn. Kreeg zonet een automatisch mailtje van de website dat het geld is terugbetaald: Hallo. Je bestelling op PrepaidCentrale.com is terugbetaald. Yeah right... :lol: Maar ja van te voren had ik natuurlijk de website moeten checken. Niet gedaan dus ben ik er ook in getrapt. Gelukkig maar 20 euro kwijt. Inderdaad wel raar dat ze al jaren actief kunnen zijn.
15-07-2017 - Tenka
Een iTunes kaart gekocht van 10 euro natuurlijk geen code gekregen(order nr 6191) .. wel direct een mail krijgen van dat je bestelling is terug betaald wat helemaal niet zo is ! Wat trouwens zo grappig is dat ze allemaal van Dutch Leads B.V. (dutch-leads.nl) zijn Er zijn mensen die al sinds vorig jaar aangifte hebben gedaan maar politie doet blijkbaar NIKS.. Dutch leads kan dus gewoon rustig doorgaan !!
15-07-2017 - Sharon1234
Ik ben ook zojuist opgelicht door deze persoon, maar onder de website naam PrepaidCentrale.com dus opgepast. Andere website beheerders zijn bezit om deze oplichters offline te krijgen. Heb de gegeven nagetrokken en het blijkt dat het bedrijf waar die zo genaamd oa gevestigd te huur staat aangeboden un Eindhoven??? Hmmm maar wel actief als verkoper van google play cards ect te mooi om waar te zijn!! Trap er niet in!! Wees gewaarschuwd!!
15-07-2017 - Sharon1234
Ze veranderen ook steeds van website vandaar ze gewoon door kunnen gaan met die oplichtings prakijken. Politie doet inderdaad niets ze kunnen toch ook de bankrekening natrekken en kijken wie de rekenings houder is waar al dat gedupeerde geld op word gestort?? Dat het zo makkelijk gaat!! En wij maar hard werken!! Je hebt niets aan de politie aangifte hmmm ze zijn al jaren actief en gaan gewoon lekker door! Het is te gek voor woorden! Triest ook
15-07-2017 - smeteenc010
Ook ik , of nog erger : mijn zoontje opgelicht : ik ga wel aangifte doen en hoop dat anderen dat ook doen, jemig wat voel je je dan een sukkel en dat maakt me nog bozer. Misschien als iedereen aangifte doet en niet denkt ze doen er toch niets mee, dan levert het misschien nog wat op, het zijn verschillende sites maar wel allemaal terug te herleiden tot Dutchleads, ze staan ook ingeschreven bij kvk, moet toch iets aan te doen zijn?


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?