Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Slotenmaker Dijkveldt, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Geen prijsopgaaf, direct pinnen, geen garantie, onbereikbaar
Bedrijfsnaam:
Slotenmaker Dijkveldt
Website / Webwinkel:
Product:
Slotenmaker
Bedrag:
€ 60

Omschrijving van de melding:

Pas op voor dit bedrijf. Ze zeggen dat ze alle sloten kunnen openen en dat je eerst een offerte krijgt. Bij ons kwam er na uren iemand kijken. Hij heeft 5 minuten naar het slot gekeken en geeft vervolgens aan dat hij er niets aan kan doen dat we maar apparatuur moeten huren en zelf het slot open moeten maken. Wel wordt vervolgens een groot bedrag een voorrijkosten in rekening gebracht. De site lijkt professioneel, maar pas op de google reviews kloppen niet, het zijn reviews die ze zelf op de site hebben gezet, op google staat niets. De ervaring die je op hun eigen site kunt indienen komt nooit op die site te staan. GA DUS NOOIT MET DIT BEDRIJF IN ZEE. Ook heeft dit bedrijf meerdere domeinnamen, dus meerdere websites, die websites zien er net iets anders uit maar het zijn dezelfde oplichters.


Deel deze melding

Reacties (2)


30-09-2019 - Nachtwaker
Hmmm, site geeft alleen telefoonnummer, als je op algemene voorwaarden klikt dan linkt dat terug naar de site zelf. Dus dat is al in strijd met de wetgeving. Via Google vindt je heel weinig op een waarschuwing van een andere slotenmaker na die waarschuwt voor deze lui en andere websites.

Naam en telefoonnummer zijn niet te vinden bij KvK.
13-10-2019 - Rogier
Niet betalen! Heb ik ook gedaan. Wat willen ze maken? De Turk aan de telefoon kon me geen prijsindicatie geven, toen die aan kwam zei die ineens 70 euro voorrijkosten. Heb je een factuur of iets gehad? Kans is klein dat ze het gaan proberen te incasseren vis een incassobureau


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?