Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Forskolin Naturals, Malafide praktijken


Gemelde gegevens (Malafide praktijken)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Malafide praktijken
Gebruikte methode:
Website
Bedrijfsnaam:
Forskolin Naturals
Adres:
Stavangerweg 16a
Postcode:
9723JC
Plaats:
Groningen
Land:
Nederland
Telefoon:
09003677565
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Forskolin naturals + detox

Omschrijving van de melding:

Via een link kun je gratis 2 weken Forkolin naturals + detox bestellen om uit te proberen omdat ze zo overtuigd waren van het product.
Ik heb dus besteld en aan het eind stond een bedrag dat het normaal kost en daaronder wat ik moest betalen 0 euro dus.
Het product heb ik gewoon gekregen maar nu moet ik ineens het volle bedrag gaan betalen! (Meer dan 100 euro) Ze sturen je meer op en dat moet je dan dus terug sturen maar dit staat nergens vermeld. Telefonisch krijg je ze niet te pakken en via de mail duurt een het lang voor je er reactie krijgt en de reactie die je krijgt is de standaard reactie dat je na 2 weken kunt terug sturen maar inmiddels is dat al voorbij en de aanmnaningen zijn dan al binnen.

Die heeft ook deze ervaring en hoe los je dit op ?


Deel deze melding
Reacties (4)


15-07-2017 - DenW
Hoi, Als je via Google zoekt staat daar dat je Forskolin 14 dagen kosteloos kan testen. Vervolgens als je op de site komt word je daar gewezen op "14 dagen retourrecht". Als je dan naar het retourformulier (RMA) gaat zie je daar staan dat je 14 dagen bedenktijd hebt, maar het terug moet sturen op de 14e dag. Dat zijn dus al geen 14 dagen "kosteloos" testen. Echter, wanneer je een RMA verzoek verstuurd kan het tot 24 uur duren tot je goedkeuring krijgt. (Weer een dag eraf smokkelen). In mijn ogen zijn het oplichters. Als je even kijkt op de website van de Consumentenbond onder Retourneren dan lees je daar dat je binnen 14 dagen moet laten weten van de koop af te zien, en dat je daarna nog 14 dagen de tijd hebt om het product terug te sturen.
15-07-2017 - Manus melkkoker
Ik begrijp niet dat u zoveel moeite doet om oplichters 'te vriend te houden'. Als u het bewijs heeft dat het 2 weken gratis is, laat het dan maar voor de rechter komen. Dreig hier ook vooral/uitdrukkelijk mee jegens een oplichter. Laat u vooral niet afschrikken door aanmaningen of wat dan ook. Er kan pas beslag worden gelegd wanneer een gerechtsdeurwaarder hier goedkeuring van krijgt van een rechter. Dan moet er dus een uitspraak komen van de rechter en die gaat voor dit soort zaken zeker geen goedkeuring geven, u kunt het verhaal immers prima tegenspreken/tegenbewijs leveren. Hiermee dreigen naar een oplichter geeft een goede blijk dat u echt niets gaat betalen en er géén geld te halen valt. 1 harde mail of telefoontje volstaat en dan is het klaar. Indien u steeds (belachelijke) formulieren blijft invullen en doet wat zij willen, blijven zij denken dat u op den duur toch zwicht en alsnog zult gaan betalen (mogelijk zelfs inclusief herinneringskosten, aanmaningskosten, administratieve kosten). Ze spelen in op uw angst voor deurwaarders en soortgelijk trammelant. Ze doen net alsof zij de juiste gerechtelijke procedures naleven, maar vergeet aub niet dat zij in eerste aanleg incorrect en onrechtmatig handelen. Kort gezegd; laat je leven niet leiden door zulke pannenkoeken ;-)
15-07-2017 - zomaariets
Ben het met de voorgaande spreker geheel eens. Ik krijg binnenkort de waarschijnlijk de deurwaarder op de stoep. Ik was een dag te laat met terugsturen. Heb daar een goede en niet zon plezierige reden voor opgegeven. Maar daar hebben ze niets mee. Laat ze maar komen ik ben er klaar voor. Lees in de verhalen dat ze volgens de consumenten bond er helemaal naast zitten. Groet Nico
11-09-2017 - Ankie
Ik heb ook n TEST bestelling gedaan en inderdaad na n week de rekening ontvangen Wat moet ik doen om hier vanaf te komen en niet te betalen


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?