Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Mike kustner, Identiteitsfraude


Gemelde gegevens (Identiteitsfraude)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Identiteitsfraude
Gebruikte methode:
Skype, gmail, persoonlijke ontmoetingen
Naam:
mike kustner
Land:
Nederland
E-mailadres:
Gebruikersnaam:
mike
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

M.kustner of Mike Kustner is een persoon die er genoegen in schept om (bij voorkeur buitenlandse) vrouwen te ontmoeten met het uiteindelijke doel sex die in een kwetsbare positie zitten. hij doet dit door ze volledig in te palmen met beloftes zoals "trouwen" en altijd bij elkaar etc etc etc. Het primaire doel is de vrouwen zo snel mogelijk "los te weken" van hun partner om ze vervolgens volledig afhankelijk te maken van hem waarna hij ze op zijn gemak uitgebreid gebruiken kanvoor hun "sexuele diensten" zonder zich zorgen te hoeven maken dat de vrouwen hem zullen verlaten omdat ze dat in de meeste al niet meer zullen kunnen doen. het mag duidelijk zijn dat hij dit langzaam en stapje voor stapje opbouwt en dat het sexuele deel vrijwel onmiddelijk zijn ingang vand zodra hem de gelegenheid geboden wordt. in mijn geval was dit pas na 6 maanden zover, dus gedult heeft hij wel !
Nadenken over de gevolgen van dit soort strakke acties doet deze heer niet, omdat hij precies weet hoe hij onvindbaar moet blijven zodat hij er nooit op aangesproken kon worden. Bij mij zijn er in totaal drie vrouwen bekend, en is er ook iets gebeurt in 2014 wat het daglicht nog minder kon verdragen op de heksendans 3 in breda. Met dit ben ik nog bezig om dat precies boven water te krijgen.

Vermoedelijk ben ik het eerste persoon die zijn werkelijke identiteit boven water heeft gekregen in al die jaren, en hem daadwerkelijk gevonden heeft onder zijn echte naam. Jammer genoeg is hij daarna nog dieper onder gedoken en ontkent uiteraard alles. Communicatie in de vorm van mails of gewoon een gesprek van zijn kant is tot nu toe totaal afwezig en vertoont meer overeenkomsten met een zwart gat dan wat anders.
in werkelijkheid was meneer uiteraard gewoon getrouwd, had zelf twee kinderen, een vrouw en een goede baan als een manager in de IT wat hem heeeel veel vrijheid gaf voor zijn zaakjes omdat hij drie dagen per week "thuis werkte"
en daar toestemming voor had.

jammer genoeg kon ik geen aangifte doen van digitale huisvrede breuk (zie foto) , omdat dit zou beteken dat mijn partner linea recta uitgezet zou worden op grond van een strafblad, en we hebben wel samen een dochter.
Zoals vermeld, deze heer wist heel precies wat hij deed en hoe ver hij kon gaan !

Bij deze zou ik graag ook anderen willen spreken / ontmoeten die deze heer ook onder deze naam kennen om het netje nog strakker rond hem te trekken.
Als er een ding is wat er gebeuren moet, dan is het wel deze man stoppen dit soort praktijken te vervolgen.
Hij is nog steeds actief onder de naam _mike kustner_ op skype omdat dat adres nog steeds bestaat.
En wat mij betreft, genoeg is genoeg !
Dus, "lets go public"


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?