Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Mr., Afpersing bitcoin


Gemelde gegevens (Afpersing bitcoin)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Afpersing bitcoin
Gebruikte methode:
E-mail / Website
Bedrijfsnaam:
Mr.
Naam:
Henry
E-mailadres:
Rekeningnummer:
19IPIC5Y58PXIN4IQMSEA8GWK2LEI2NDXO
19IP IC5Y 58PX IN4I QMSE A8GW K2LE I2ND XO
Bedrag:
€ 500

Omschrijving van de melding:

Goedemorgen,


Ik wil niemand veroordelen en ik denk niet dat het verkeerd is om jezelf van tijd tot tijd te bevredigen maar als je naasten hier getuige van zijn is dit natuurlijk een grote schande.


Ik hou je al een tijdje in de gaten omdat ik je gehackt heb door middel van een trojan virus in een advertentie op een porno website. Indien je hier niet bekend mee bent zal ik dit even toelichten. Een trojannvirus geeft je de volledige toegang en controle over een computer, of elk ander apparaat. Dit houd in dat ik alles op je scherm kan zien en je camera en microfoon kan inschakelen zonder dat jij hiervan op de hoogte bent. Zo heb ik ook toegang gekregen tot al je contactpersonen.

Ik heb een video gemaakt waarop te zien is hoe jij jezelf bevredigt op de linker helft van het scherm en op de rechter helft zie je de video waar jij naar keek. Met een druk op de knop kan ik deze video doorsturen naar alle contactpersonen van je email en social media.


Als je dit wil voorkomen maak je een bedrag van 500 euro over naar mijn bitcoin adres.


Stap 1: Ga naar coinbase.com en maak een account aan.
Stap 2: Bevestig je account d.m.v. je paspoort of ID.
Stap 3: Stort het geld op je coinbase bitcoin account via je creditcard of rekening.
Stap 4: Verzend de bitcoins naar onderstaand bitcoin adres:

19ipiC5Y58PXiN4iQMSEA8gWk2Lei2NdXo


Zodra de betaling binnen is wis ik de video en hoor je nooit meer van mij. Ik geef je 3 dagen de tijd om de betaling over te maken. Daarna weet je wat er gebeurt. Ik kan het zien als je de email hebt gelezen.

Aangifte doen heeft geen zin, deze email is namelijk op geen enkele manier te traceren en mijn bitcoin adres ook niet. Ik maak geen fouten. Als ik erachter kom dat je toch aangifte hebt gedaan of dit bericht met iemand anders hebt gedeeld zal de video direct verspreid worden.


Het delen van dit bericht zal er natuurlijk ook voor zorgen dat anderen dit gaan kopieren en dan kom je vanzelf weer aan de beurt.


De groeten!


Deel deze meldingReacties (2)


25-04-2018 - cees
Het is een bekent bitcoin adres 19ipiC5Y58PXiN4iQMSEA8gWk2Lei2NdXo die gekoppeld is aan wallet 39300760 met Wallet Name code f0af47276b2446b2. Op de site van bitcoinwhoswho.com heb ik vandaag een melding geplaatste dat deze wallet wordt misbruikt door criminelen. Ook kan je deze melding zien op de site bitcoinwhoswho.com met ingeving van de bitcoin adres. Tot heden hebben twee personen op dit adres betaald, ook deze bedrag zijn al van dit bitcoin adres gehaald en doorgeschoven naar een tweetal andere bitcoin adressen namelijk 1BDrciTDSJiXYkBBES8pC2TPbGjQYPGQnv met de Wallet Name code 8c39436d1b403b0f en 1P6WdKEhkKLtgPVXFSvgJvgm2ewXFeiNGo met de Wallet Name code 1f2b5e662e367c96
01-05-2018 - B.Smit
Zelfde probleem (Bijlage)


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?