Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Nibatech, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Website en marktplaats
Bedrijfsnaam:
Nibatech
Naam:
Dhr.Schmitz
Adres:
Bruningweg 23 / 6A en 7A
Postcode:
6827BM
Plaats:
Arnhem
Land:
Nederland
Mobiel:
0645403682
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL30ABNA0524590958
NL30 ABNA 0524 5909 58
Website / Webwinkel:
KVK:
69568014
Product:
2 laptops Lenovo
Bedrag:
€ 545

Omschrijving van de melding:

Op 6 april 2018 heb ik bij nibatech te Arnhem 2 laptops online gekocht en via Ideal 544,95 euro betaald. Tot op heden (24/4) geen laptops ontvangen. Het 06 nummer van het bedrijf doet het per 23/4 niet meer. Op mijn verzoek het geld terug te storten wordt niet gereageerd.

De website staat gewoon online, dus er kunnen nog meer gedupeerden volgen.

Via marktplaats heeft Nibatech gewoon advertenties staan en ook staan er nieuwe advertenties. Hetgeen aangeeft dat hij gewoon doorgaat met zijn bedrijf en handelen. Ook hier heb ik dhr. Schmitz verzoek mij het bedrag van 544,95 euro onmiddellijk terug te storten.

Er wordt nergens op gereageerd... Ik kan waarschijnlijk fluiten naar mijn 544,95 euro.


Deel deze melding
Reacties (11)


25-04-2018 - Evided
Mij is hetzelfde overkomen. Doet u aub aangifte bij meldpunt internetoplichting, dan wordt er wellicht nog wat mee gedaan!
25-04-2018 - Evided
Ik raad iedereen aan die dezelfde ervaring deelt met Nibatech, hetzelfde te doen. Hoe meer aangiftes bij de politie, hoe meer kans dat er iets mee gedaan wordt. Laat deze oplichter niet ongestraft!
25-04-2018 - W van de Kamp
Hier hetzelfde, helaas kwam deze melding te laat online, ik heb maandagavond een laptop besteld. Vanochtend wel een reactie gehad op mijn mail met reactie dat de laptop niet leverbaar is door problemen bij het nakijken en ik een andere uit kan kiezen of geld retour gestort kan krijgen..
Op mijn reactie dat ik een nummer wil waarop hij bereikbaar is en dan vandaag langs wil komen om een laptop op te halen tot op heden geen reactie meer ontvangen. Ik vrees met grote vrezen dat dat ook niet zal veranderen.
25-04-2018 - Evided
Volgens Marktplaats ben ik de enige die tot nu toe aangifte heeft gedaan. Pas wanneer meerdere mensen zich bij de politie melden (meldpunt internetoplichting), kan de account geblokkeerd worden. Daarnaast is de kans nu zeer groot dat de heer 'Schmidtz' met zijn praktijken wegkomt, en zo te horen houdt hij er een aardig zakcentje aan over. Zodra er meer aangiftes gedaan worden, wordt er pas serieus naar de zaak gekeken. Dus mensen, DOE AANGIFTE!
25-04-2018 - Buis
Een laptop gekocht en deze werd snel geleverd. Laptop was smoezelig en hdd werkte niet. Teruggestuurd, Nibatech volgde snel op en betaalde de portokosten. Laptop weer terug, wlan deed het niet en vele schroeven vd behuizing ontbraken. Laptop teruggestuurd en Nibatech beloofde geld terug te storten. Nooit gebeurd, diverse keren gebeld en hij zou het regelen. Website is nu niet meer actief, waarschijnlijk verdwenen of failliet.

25-04-2018 - Mulder
De website van Nibatech.nl is nu ineens offline (25/4). Ook zijn marktplaats advertenties verwijderd.

Ik heb aangifte gedaan bij de politie.
29-04-2018 - Anjes
Iknheb almeen paar haar geleden aangifte gedaan hier in den bosch de politie doet er niks mee
30-04-2018 - Jordi
Hier dezelfde ervaring.
Laptop besteld. Bij levering bleek dat het een oud model was.
Deze is netjes omgeruild voor het juiste model echter bleek deze defect te zijn.

Volgens afspraak met Peter Schmitz eigenaar van Nibatech afgesproken de laptop retour te sturen en het geld te retourneren.

Meerdere keren heeft Peter aangegeven dat het geld is overgemaakt. Elke keer had Peter een smoes waarom het geld er niet op stond.

Tot op heden geen geld ontvangen van Peter Schmitz van Nibatech.
De stichting webwinkelkeur waarbij Nibatech is aangesloten heeft de samenwerking verbroken. Tevens zijn de site, marktplaats en telefoonnummer van Nibatech "uit de lucht".
Zojuist aangifte gedaan.
12-05-2018 - Emiel Grave
Wij hebben de WII spelcomputer van onze kinderen aangeboden voor reparatie in januari. Tot op heden niks meer vernomen en kan hem ook niet meer bereiken. Een voordeel wat ik heb is dat ik zijn privé adres weet. Daar ga ik hem maar een bezoekje brengen, zijn woonplaats is Lathum

Als een gedupeerde met mij mee wil, ik ben te bereiken op 0637224069
20-05-2018 - E de Rooij
Helaas ook een laptop besteld bij Nibatech. Eerst nog een mail gekregen dat wegens ziekte er problemen zijn ontstaan, daarna geen contact meer op kunnen nemen. Een aantal keer gevraagd of hij de laptop wil opsturen of het geld terug wil storten. Ben er nu wel klaar mee en ga hem maar eens opzoeken.
24-05-2018 - Jordi
Reactie op mijn eerdere bericht van 30-04-2018.

Vorige week heb ik bericht ontvangen van Paypal waarmee ik had betaald. Ik heb geluk gehad en het geld terug gekregen. Ik weet niet of Paypal dit uit eigen zak betaald of dat Paypal het van zijn rekening af heeft gehaald.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?