Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Paul Erkens, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Marktplaats
Naam:
Paul Erkens
Rekeningnummer / IBAN:
NL30ABNA0825914086
NL30 ABNA 0825 9140 86

Omschrijving van de melding:

Persoon noemt zich Ikkuh op Marktplaats, heeft meerdere advertenties lopen. Die komen en gaan per avond. Op dit moment heeft hij de Ikkuh naam stilgezet. Hij zal vast nu een andere Marktplaatsnaam hebben. Gebruikt de plaatsnaam Maastricht maar komt er uit de buurt niet uit Maastricht zelf...Plaatst advertenties op Marktplaats en komt middels een praatje tot een deal. Levert vervolgens niet. Paul Erkens, wees gewaarschuwd.


Deel deze melding

Reacties (4)


24-09-2019 - David
Heb inmiddels zijn adres en telnr. Mocht iemand dit willen hebben....
Hij woont iig uit Cadier en keer
07-10-2019 - Patrick
opgelicht via Marktplaats net als David met een valse advertentie van een gitaareffectpedaal van Boss. Nette prijs betaald incl. verzendkosten en vervolgens totale radiostilte! Zou hem graag (telefonisch) bevragen, jammer dat er op deze wijze misbruik wordt gemaakt van het vertrouwen van mensen....
12-10-2019 - Marc
Paul Erkens zit in een instelling of gevangenis. Heeft in ieder geval een begeleider. Verstuurt niets en als je om je geld vraagt geeft hij aan dat hij het niet meer heeft. Spullen worden nooit geleverd. Uiteindelijk heeft een begeleider het gesprek overgenomen op marktplaats en het geld teruggegeven. Hij adverteert nu met een nieuw account waar hij pedalen verkoopt voor beltegoed omdat “het geld anders naar hem gaat en hij er niets aan heeft”. Deze jongen moet tegen zichzelf in bescherming worden genomen en geen toegang tot marktplaats krijgen van z’n begeleider.
28-12-2020 - Bas
Paul Erkens is een vriend van mij. En dat is geen slechte jongen. En met deze activiteiten houd hij zich niet meer bezig. De reden dat hij dat deed kwam door zijn verslaving problemen en hij is er voor in behandeling gegaan en gebruikt nu toch al een geruime tijd niet meer en het gaat gelukkig erg goed met hem. Politie heeft op die volgens geschatte gedupeerde stuk of 50 maar 1x bij hem aan de deur gestaan en nooit meer iets van gehoord. Maar vier maar eens oud en nieuw met familie en vrienden dan rammen ze je de deur eruit en je word gelijk in een cel gesmeten.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij uw reactie
* NIET zichtbaar bij uw reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Let op: Zichtbaar bij uw reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?