Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Razorblades.nl, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Website
Bedrijfsnaam:
Razorblades.nl
Website / Webwinkel:

Omschrijving van de melding:

Na het bestellen en betalen krijg je een bevestigingsmail met verkeerde verzendadres. Later volgt een mail met een niet bestaande track and trace code.
Reageren niet op mail en er is geen telefoonnummer waar je naar kunt bellen.


Deel deze melding

Reacties (14)


23-09-2019 - Scheermessen
Ik heb tot op heden niks ontvangen, geen reactie van de afzender, helemaal niks. Pure oplichting tot op heden
23-09-2019 - Ellie
Ik heb mesjes besteld bij razorblades.nl en kreeg meteen een bevestigingsmail. Wel werkte de track en tracé code niet maar na een mail naar het bedrijf hebben zij mij snel geholpen door mij uit te leggen dat op de website er nog een track en tracé programma is. Dit werkte wel. Na ongeveer 3 weken heb ik mijn bestelling ontvangen.
25-09-2019 - Frank
Ook scheermesjes besteld, zelfde klacht als hierboven
Ik heb gemaild en gaven netjes bericht terug dat het idd vertraagd is maar niet hun schuld maar de transporteur, en daar mee moet ik het doen
Track en tracé werkt wel maar geeft aan dat het vertraagd is gaven een datum op binnen 5 dagen wat nu al ruim voorbij is
Tot op heden oplichting
30-09-2019 - Andrew
Ik heb de Gillette mach 3 mesjes ontvangen. Blijken het geen echte Mach 3's te zijn maar imitatie! De mesjes zijn zo bot dat je scheeruitslag krijgt. Als je goed in de advertentie kijkt staat dit er : Scheermesjes GESCHIKT voor Gillette Mach 3. Heb net contact opgenomen met het bedrijf en mijn klacht geuit. Nu maar wachten wanneerze reageren of ze uberhaupt reageren
01-10-2019 - ABr
Idem hier, mesjes verkopen met gillette plaatjes zodat iedereen over de woorden geschikt voor heen kijkt. Taaltechnisch hebben ze een juiste bestelling maar de mesjes zijn zo slecht dat ik de website bij gillette ga melden. Wellicht kunnen zij er wat aan doen door een bedrijfsadvocaat er op af te sturen.


02-10-2019 - Tony Loosveldt
Beste,
Ik bestelde bij deze firma Gilette Fusion 5 en heb deze na 1 week ontvangen. Het zijn wel niet de originele mesjes maar goedkope namaak uit China(pakje verstuurd vanuit China). Deze mesjes zijn waardeloos (pure oplichterij).
MVG Tony
02-10-2019 - Jozzy Rubenski
Ik had onlangs Gillette Fusion mesjes besteld en ook ontvangen maar die zijn 100% nep en gewoon niet te gebruiken. Op de site staat weliswaar "Scheermesjes geschikt voor Gillette Fusion" maar ik ging er vanuit dat ze dat bedoelde voor de mesjeshouder. sowieso gebruiken ze wel het beeldmerk van Gillette dus niet raar dat je de indruk krijgt dat het echte mesjes zijn. Ik ga er van uit dat ik mijn 30 euro kwijt ben
:-(
02-10-2019 - nico
Oplichting. Ik heb Gillette mach 3 mesje besteld op 19 september en heb tot op heden niks ontvangen, nog reactie nog de scheermesjes van de afzender!
03-10-2019 - Teun
Pure oplichting. In de veronderstelling Gillette scheermesjes besteld te hebben, maar nee je krijgt immitatiescheermesjes uit China. LET OP! niet bestellen
04-10-2019 - Theo
Ik heb 25 september mesjes Gilette Mach3 en Gilette Fusion 5 Pro Glide besteld. Wel bericht gekregen dat ze onderweg zijn. Inderdaad door het beeldmerk/afbeelding van de Gilette verpakkingen die ze "gebruikten", leken het originele mesjes; "gebruikten" omdat ik op hun website zie dat ze Inmiddels de afbeelding en logo van Gilette weggehaald hebben. Even afwachten of ze daadwerkelijk binnen komen. Ben heel benieuwd.
07-10-2019 - Joris
Ik heb op 19 september 2x 16 scheermesjes besteld. Deze zijn uiteindelijk pas op 5 oktober ontvangen. Het viel me op dat de verpakking vanuit China kwam. Ik bestel zelf regelmatig bij de bekende Chinese website(s) en herken die verpakkingen direct. Gelijk een van de scheermesjes gebruikt en bij het uitnemen van 1 scheermesje uit de verpakking, viel gelijk de strip die haartjes mee moet nemen uit het scheermesje. Goed, deze was op zich wel weer terug te klikken, maar ik had wel meer argwaan..... bij de eerste haal met mijn scheermesje viel me gelijk op dat de mesjes ontzettend bot waren en niet goed sneden. Halverwege heb ik een van mn oude (originele Gilette) mesjes gepakt en daarmee mezelf verder af geschoren. Dat mesje was al ruim 3 weken gebruikt, maar aanzienlijk scherper dan de nieuwe mesjes van Razorblades.nl

Gelijk de website bezocht en daar het item "retourbeleid" staan, dus mn ordernummer en e-mailadres ingevuld. Krijg je gelijk te zien dat de order meer dan 14 dagen geleden geplaatst is en derhalve niet meer in aanmerking komt voor het retourbeleid!!! Dit is gewoon pure oplichting! De eigenaar van Razorblades.nl schaft de spullen gewoon via Aliexpress (of soortgelijke websites) aan, dat doet er over het algemeen meer dan 15 dagen over om afgeleverd te worden en dus is geen enkele bestelling ooit retour gezonden kan worden.

Dit was een zeer dure les helaas.... maar ik ga weer terug naar mijn vertrouwde leverancier van scheermesjes.... daar krijg je tenminste de originele mesjes én SNEL.... in ieder geval aanzienlijk sneller dan dat je ze via razorblades.nl bestelt.

BESTEL DUS NIKS VIA RAZORBLADES.NL!!!!!
11-10-2019 - Michel
Mach 3 scheermessen besteld volgens foto op de website
In plastic folie verpakte mesjes ontvangen.
Zeer lange levertijd.
Dus gewoon opgelicht.
Zo had ik ze zelf ook uit China kunnen laten komen. (Bijlage)
13-10-2019 - Robra
Eerst lang wachten en er vervolgens achter komen dat het namaak mesjes zijn. Ze zijn ook nog zo bot dat je uitslag krijgt. Vooral niet kopen dus, 30 euro in de vuilnisbak.
21-10-2019 - Tim
Ik had ook scheermesjes besteld via razorblades.nl. Na de bevestiging van de order was ik verbaasd dat mijn pakketje uit China verstuurd werd. Het pakketje na 3 weken wachten ontvangen en direct bij razorblades aangegeven via mail dat ik de bestelling retour wilde sturen en aangegeven dat wat op de website staat niet rechtsgeldig is. Ik heb netjes een mail terug gekregen dat ik het pakketje kon retourneren naar een adres in Heemstede. Vandaag heb ik de betaling via Paypal retour gekregen.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?