Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Baytat steeldoors en sanitair, Misleiding/Oplichting


Gemelde gegevens (Misleiding/Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Misleiding/Oplichting
Gebruikte methode:
Contract
Bedrijfsnaam:
Baytat steeldoors en sanitair
Naam:
Bayram en Ibrahim
Adres:
Roesiel 14
Postcode:
1043BL
Plaats:
Amsterdam
Land:
Nederland
Product:
Binnendeuren
Bedrag:
€ 1050

Omschrijving van de melding:

Mensen, bestel niks bij deze mensen! Ze zijn eerste klasse oplichters. Zowel als Ibrahim de verkoper en de zogenaamd de eigenaar Bayram.
Ik heb bij hun deuren besteld en die zouden normaal midden juli geleverd worden. Vandaag ben ik vanuit Maastricht naar Amsterdam gereden om mijn deuren te halen. Hiervoor heb ik aantal keren gebeld om zeker te zijn of mijn deuren inderdaad in hun magazijn waren. Niet dus!!!!! Hun magazijn is erger dan een varkenstal. Totaal geen overzicht. Ze blijven liegen en smoesjes verzinnen. Niet te vertrouwen!!!! Ze willen niks terug betalen dus het ik heb mijn advocaat ingeschakeld.
Als je hun eigen facebook profiel kijkt komen zij als gelovige mensen over. Maar is helemaal niet zo.


Deel deze melding

Reacties (7)


11-12-2019 - Theo de Bruin
Hier dezelfde klacht over dit bedrijf. Badkamermeubel besteld in augustus maar niet geleverd gekregen ondanks meerdere keren contact zoeken telefonisch, per mail en whats app. Geld wordt niet teruggestort ondanks toezeggingen. Inmiddels worden wij genegeerd en ook klacht bij KLacht.nl en consumentenbond lapen ze aan hun laars. Krijg gewoon de melding dat ze niet mee willen werken en daar moet je het dan mee doen. Stelletje schoften die maar denken dat ze alles kunnen maken!! (Bijlage)
11-12-2019 - Umut
Eigenlijk moet jij gewoon een aangifte doen bij de politie. Dat ze dan maar de boel daar sluiten. Ze hebben misschien meer dan 100 mensen gedupeerd.
13-12-2019 - theo
Ik heb aangifte gedaan en mij gemeld bij de redactie van powned (programma onrecht )
15-12-2019 - Jeffrey
Ook een deur besteld 180euro betaald begin oktober maar nog geen deur heb hem nog 2x gesproken met ander telefoon nummers eerst wilde hij kopy factuur om te kijken wanneer hij komt niks meer gehoord week later gebeld met ander nummer neemt hij weer op kan hij andere deur leveren zou foto's sturen weer niks gehoord dus geld kwijt denk en geen deur
25-01-2020 - Maria
Ook wij hebben een badkamer meubel besteld vorig jaar mei/juni
Heel veel contact gehad met elke keer valse beloftes uiteindelijk was de meubel binnen alleen de kollomkast niet. Eenmaal thuis uitpakken zaten de schroeven en alles er niet bij wij weer contact opgenomen kregen we toegezegd dat het morgen in de winkel klaar zou liggen wij de volgende dag er weer heen geen schoenen en dhr was nergens te vinden. Weer werd er een belofte gedaan ja morgen. Volgende dag weer gebeld om te kijken of het in de winkel lag zodat we weer niet voor niets reden de hele dag werden we niet opgenomen of terug gebeld. De kollomkast Die lag volgens dhr bij de douane wij zouden gebeld worden als die binnen zou komen toen was hij aan het verhuizen toen was er iets in de familie en zo ging het maar door. Dhr beloofde te bellen nou we wachten nu nog steeds. Nu 7 maanden verder niks meer en nooit meer iets vernomen. Nu zitten wij met een halve badkamermeubel en niet eens compleet geen lade roede geen kolom kast en spiegel is al een keer naar beneden gekomen slechte kwaliteit dus en weg geld!! Denk goed na voor je hier koopt
27-01-2020 - Kamolakhon
Ze hebben ons ook bedrogen. Ze zijn ons 700 euro verschuldigd en geven niet! We hebben een politierapport ingediend, maar er is nog geen antwoord. Kunnen we elkaar ontmoeten en samen naar de politie gaan?
18-03-2020 - Theo de Bruin
@Kamolakhon: je kunt online zelf allemaal aangifte doen. hoe meer aangiftes ze krijgen over dit bedrijf hoe groter de kans dat ze dit serieus gaan oppakken.. kort geleden heb ik bericht ontvangen dat mijn aangifte die ik online heb gedaan voorlopig niet verder wordt opgepakt ivbm prioriteiten.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?