Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Michael [noreply@udasdbawyv.info], Afpersing, Oplichting, Dreigen, Frauderen


Gemelde gegevens (Afpersing, Oplichting, Dreigen, Frauderen)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Afpersing, Oplichting, Dreigen, Frauderen
Gebruikte methode:
E-mail
Naam:
Michael [noreply@udasdbawyv.info]
Bedrag:
€ 500

Omschrijving van de melding:

Allereerst om het onderstaande te voorkomen; ik heb de camera's op AL mijn PC's en TAB afgeplakt, simpel en effectief. Ik heb de wereld niets mede te delen en daarom is de camera voor mij een overbodig accessoire en een veiligheids risico. Omdat al mijn camera's zijn afgeplakt weet ik 100% zeker dat ik verder geen aandacht aan het onderstaande hoef te besteden.

Mail quote
Ik hou je аl een tijdje in de gаten omdаt ik je gehаckt heb door middel vаn een trojаn virus in een аdvertentie oр een рorno website. Indien je hier niet bekend mee bent zаl ik dit even toelichten. Een trojаnnvirus geeft je de volledige toegаng en controle over een comрuter, of elk аnder арраrааt. Dit houd in dаt ik аlles oр je scherm kаn zien en je cаmerа en microfoon kаn inschаkelen zonder dаt jij hiervаn oр de hoogte bent. Zo heb ik ook toegаng gekregen tot аl je contаctрersonen.

Ik heb een video gemааkt wааroр te zien is hoe jij jezelf bevredigt oр de linker helft vаn het scherm en oр de rechter helft zie je de video wааr jij nааr keek. Met een druk oр de knoр kаn ik deze video doorsturen nааr аlle contаctрersonen vаn je emаil en sociаl mediа.


Als je dit wil voorkomen mааk je een bedrаg vаn 500 euro over nааr mijn bitcoin аdres.

UnQuote

Als die zielepoot Michel dit ooit leest: "Je bent bent niets meer dan een zielepoot die hoognodig een bezoek aan een corrigerende instelling nodig heeft"


Deel deze melding
Reacties (7)


17-04-2018 - Bordoch
Zelfde mail gekregen. Heb geen camera's op mijn pc dus sowieso niets te vrezen. Hoop dat niemand hier in trapt!
17-04-2018 - Fred
Ook ontvangen!
De zieke geest in het zieke lichaam van "Michael" kan binnenkort overigens een bezoekje ontvangen; het is n.l. met diverse technische middelen wel degelijk mogelijk de afzender te herleiden.
En van bedreiging wordt natuurlijk gewoon aangifte gedaan...
17-04-2018 - Arnout
Zojuist ook deze email ontvangen.
18-04-2018 - Klaas

Gisteren ook deze mail gekregen. Erg onwaarschijnlijk: de zender geeft geen bewijs van dat deze gegevens en/of contacten van mail/social media in bezit heeft.
Heeft zeker spannende films gezien waar dat wel mogelijk is, maar daar laten ze tenminst bewijs zien dat er iets te chanteren valt.
En dan is de zender ook nog bang dat je mail gaat delen. Ach, wat zielig!!
18-04-2018 - Klaas
Gisteren ook deze mail gekregen. Erg onwaarschijnlijk: de zender geeft geen bewijs van dat deze gegevens en/of contacten van mail/social media in bezit heeft.
Heeft zeker spannende films gezien waar dat wel mogelijk is, maar daar laten ze tenminst bewijs zien dat er iets te chanteren valt.
En dan is de zender ook nog bang dat je de mail gaat delen. Ach, wat zielig!!
19-04-2018 - cees
Het is dezelfde mail die al enkele maanden verstuurd wordt onder de maand Micheal, Peter, David of Jesse. Zelf al drie keer deze mail ontvangen. Over de periode Maart / april heb ik de bijbehorende Wallet Name kunnen achterhalen. Op de site van bitcoinwhoswho.com heb ik meldingen geplaatste bij deze wallets dat deze misbruikt worden door criminelen. Jan heb je soms het bitcoin adres: nog!!
Zodra er een betaling op het bitcoin adres heeft plaats gevonden kan ik zien aan welke wallet deze is gekoppeld. Jan

13-07-2018 - Dirty Harry
Deze bloedhond heeft dat bij mij ook geprobeerd. Ik heb niet eens een webcamera maar als die maggot nou ff persoonlijk langskomt zal ik em die 5 meijer persoonlijk overhandigen. Komt uiteraard wel wat achteraan.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?