Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Muisje alias Rene Groot, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Bod op MP
Naam:
muisje alias Rene Groot
Land:
Nederland
Gebruikersnaam:
muisje
Bedrag:
€ 19,80

Omschrijving van de melding:

'muisje' biedt 2x op dameskleding. Prijs afgemaakt + verzendkosten. Zegt toe betaald te hebben. Ik geloof dat en stuur het op. Heel dom, want er wordt niet betaald.
Betreft Dhr. Rene Groot vrachtwagenchauffeur te 6835 EE Arnhem
Groningensingel 115

Zal wel niet bij eenmaal blijven vandaar mijn melding. Hij geeft ook nog eens een slechte recessie en MP doet niets.


Deel deze melding
Reacties (4)


26-08-2019 - Lotje
Hoi vandaag ook reactie van deze meneer gehad ik heb hem gevraagd te betalen idd en mijn betaal gegevengegevens gestuurd. En hij idd dezelfde adres gegevens als die u heeft gekregen be ooit zelf 1x opgelicht in het verleden en laat het bij voorkeur ook ophalen wanneer ik iets toch moet verzenden doe ik dat alleen na betaling wanneer het geld is bijgeschreven en gaat ook alleen nog maar via t en t zodat ik een foto van het verzendbewijs kan sturen. Zou zeker aangifte doen
26-08-2019 - Liesbeth
Zo zie je maar weer, dat het altijd goed is om te melden. Ik heb altijd heel goed ervaringen gehad en dat hij vrouwenkleding bij mij besteld, kan me niet schelen, maar liegen dat je betaald hebt en aandringen om het op te sture,voelt niet goed.. Hoop dat nog meer mensen het lezen. Bedankt voor je reactie!
26-08-2019 - Lotje
Ja dat heb ik ook het maakt mij ook niet of je als man lingerie of vrouwen kleding wilt kopen. Maar niet netjes om mensen op te lichten. Ik kreeg vanmiddag een melding van mp dat het bod de reacties ect waren verwijderd en dat de persoon zou zijn verwijderd ivm frauduleuze zaken er waren blijkbaar al meerder meldingen binnen gekomen. U ook bedankt voor de oproep.
27-08-2019 - Liesbeth
Vergat nog te vermelden, dat hij slechts 1 maand lid was van MP. Hij zal ongetwijfeld weer een nieuw account aanmaken, maar iemand die heel kort lid is, moet je dus altijd voorzichtig mee zijn. Heb de melding van MP niet gekregen, maar heel goede actie van ze. Bedankt en groetjes!


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?