Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Jandoedel, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Verstuurd geen goederen na betalen
Naam:
jandoedel
Rekeningnummer / IBAN:
NL85INGB0795233396
NL85 INGB 0795 2333 96
Gebruikersnaam:
jandoedel
Product:
O.a. oxazepamen
Bedrag:
€ 50
Betaalmethode:
Betaalverzoek ing

Omschrijving van de melding:

Nieuw extra rekeningnummer van deze oplichter inmiddels bekend via een andere gedupeerde van jandoeldel op marktplaats.

R.Roeland NL85INGB0795233396 is het tweede rekeningnummer van deze oplichter

(zo.. nu staat dit nummer voor eeuwig op Google en als mensen het checken zien ze dat het bankrekeningnummer is waarmee gefraudeerd wordt)

Deze verkoper verkoopt onder andere oxazepamen en andere zorg middelen. Na whatsappverkeer en berichten via marktplaats hebben we daarna gebeld. Klonk betrouwbaar en oprecht. Niet eerder ben ik in praatjes gestonken maar nu dus wel. Helaas, geld weg en geen product en hij reageert nergens meer op. Wees gewaarschuwd. Hij gebruikt de bankgegevens van iemand anders die hij zijn vriendin noemt. A. van Wijngaarden met bankgegevens : NL96INGB0004269590

Alle instanties en banken gebeld. Banken gaan bij meerdere aangiftes ECHT serieus mee aan de slag en rekeninghouders zullen worden opgespoord. Via de rekeninghouders worden vaak de daadwerkelijk fraudeurs gevonden. DOE ALTIJD aangfite ! het kost 5 minuten werk !
politie.nl


Deel deze melding

Reacties (8)


10-08-2019 - Maud
Blijft elke dag advertenties plaatsen. Gebruikt verschillende banknummers (waarschijnlijk ‘geleende’ banknummers) maar gebruikt wel dit nr +31 6 30194192. Maakt steeds andere en nieuwe accounts aan onder andere naam en plaats, wel zelfde stijl adv (Bijlage)
12-08-2019 - johan
Ik ben ook opgelicht door deze persoon. Als iemand zijn naam en adres kan geven, krijgt die van mij een beloning, nadat ik geverifieerd heb dat het de juiste persoon is.
Je kan me mailen op [email protected] .
16-08-2019 - Annelies
Ik ben ook opgelicht door dit figuur. Ik heb hem een week de tijd gegeven om het terug te storten. Hij heeft dat niet gedaan dus ik heb vandaag aangifte gedaan. Het rekeningnummer en de naam R. Roeland komt overeen volgens de Rabobank. Die vent zei tegen mij dat hij in sas van gent woonde. Volgens mij verander de woonplaats steeds.
20-08-2019 - Ano
Wederom weer een advertentie op marktplaats nu met naam g.wijkamp te Varsseveld.
Mobiele nummer komt overeen.

Heeft mij eerder opgelicht onder de naam Jellie.
20-08-2019 - Jarno
Mij ook. Onder de naam booning.
0644595993 is het nummer wat hij bij mij gebruikte. Deze vent komt de verkeerde binnenkort tegen..
21-08-2019 - rob
Dat die gast nog bezig blijft... en niet is gepakt snap je niks van.
Blijf zeker aangifte doen. De politie verzekerde mij dat bij meerdere aangiftes de rekeninghouder zal worden opgezocht en als het niet de dader is ze via die persoon vrijwel altijd achter de echte dader komen. Je hebt daarna kans 1 om je geld terug te krijgen en 2 dat die dader eens goed aangepakt word.
21-08-2019 - Annelies
Dat klopt Rob,

Hij is constant actief onder verschillende namen. En volgens mij gebruikt hij prepaid kaartjes. Ik heb aangifte gedaan. En vandaag een email gehad dat ik mn aangifte online kan bekijken ofzo dus ik denk dat het verwerkt is of binnen is gekomen bij de politie. Ik hoop dat ze hem snel pakken want hij heeft mega veel slachtoffers gemaakt.
25-05-2020 - Claudia
Doe aangifte mensen.. deze man is zeer actief.. hij gebruikt nu de verlangens van mensen in Corona tijd naar kittens. Hij reageert op kittens gevraagd advertenties en heeft intussen al voor 1600,- in paar weken tijd buitgemaakt.. ik ben gebeld door zijn schoonzus omdat andere gedupeerden haar gingen bedreigen. Ik heb het idee dat er veel mensen al aangifte hebben gedaan maar hoe meer hoe beter...
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?