Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Bas janssens, Identiteitsfraude


Gemelde gegevens (Identiteitsfraude)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Identiteitsfraude
Gebruikte methode:
Advertentie marktplaats whatsapp
Naam:
bas janssens
Land:
Nederland
Telefoon:
0617422596
Betaalmethode:
Marktplaats, whatsapp
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Persoon deed zich voor als Mike. Appte met nummer 0617422596. Hij had ons telefoonnummer via Marktplaats. Toen we over wilde gaan op verkoop, stuurde hij ons een adres waar we het product naar toe konden sturen. Vervolgens hebben wij ons Bankrekeningnummer gestuurd, en kreeg het gesprek een hele nare wending.
Hij zag onze profielfoto (wij zelf, een trouwfoto van ons samen) en werden gediscrimineerd op grond van onze geaardheid. Hij wilde vervolgens niets meer kopen en begon ons uit te schelden, dat we ziektes moesten krijgen. Begon ons te vernederen, kleineren, intimideren, en te bedreigen. Vervolgens heeft hij onze profielfoto aangenomen als zijn profielfoto. En maakte kenbaar anderen mensen op te lichten met onze gegevens. Toen we hem vertelde dat we aangifte gingen doen, vertelde hij ons dat hij al bekend was bij de politie onder de naam “Bas Janssens” dit klopte inderdaad volgens de politie, maar die konden verder niets doen omdat er nog niet concreet iets was gebeurd. Wees alert voor deze man.. hij gebruikt nog steeds onze profielfoto.
Er zullen meerdere slachtoffers vallen, want deze man gebruikt zoveel telefoonnummers en identiteiten van andere personen.


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?