Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Marga gengler, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Facebook en marktplaats
Naam:
Marga gengler
Land:
Nederland
Gebruikersnaam:
marga
Product:
Kaartjes festival
Bedrag:
€ 180
Betaalmethode:
Bunq

Omschrijving van de melding:

Ik heb 4 kaartjes gekocht voor het milkshake festival in Amsterdam. Geld overgemaakt maar niets ontvangen. Zie nu dat zij heel veel lui heeft opgelicht.


Deel deze melding

Reacties (5)


28-07-2019 - Francesco
Hallo,

Ik heb precies hetzelfde. Volgens mij ben ik ook opgelicht. Ik heb zojuist 4 kaartjes bij haar gekocht voor Ajax - PAOK.
Ze zei dat de kaartjes direct gemaild zouden worden zodra er betaald werd. Betaling is voldaan en vervolgens hoor ik niks meer van deze persoon. De kaartjes zijn nooit gemaild. Ik heb er € 180,- voor betaald.
28-07-2019 - Janna
Hallo,

Wij wilden gisteren twee kaartjes kopen voor Solar twv €50,= per stuk. We zijn via Marktplaats in contact gekomen met Marga Gengler. Vervolgens moesten we contact zoeken met haar via facebook. Een collega van haar, genaamd K.C. Elias, heeft een betaalverzoek aangemaakt. Naar dit dit persoon hebben we €100,= over gemaakt. Nadat we het geld over hadden gemaakt gaf Marga aan dat ze de tickets niet apart kon versturen, omdat het een beveiligd pdf bestand betreft. Ze vroeg ons of we interesse hadden in alle vier de kaarten die ze beschikbaar had anders zou ze het geld, via haar collega K.C Elias, terug over maken. Tot op heden hebben we de €100,= nog niet terug ontvangen.

Hebben jullie het geld ook over gemaakt naar K.C Elias?
28-07-2019 - Edmo
Naar welk rekeningnummer is het geld overgemaakt?
Jullie kunnen overwegen om aangifte te doen. Dit kan online via politie.nl
Je hoeft geen 5 dagen te wachten!!
28-07-2019 - Alex Mmeulenberg
Probeert mij via whats app op te lichten.
Hjj zijn dat hij Bas Jassens heet uit Appingendam
20-11-2019 - Marga Gengler
Beste allemaal,

Ik lees vandaag deze berichten over oplichting onder mijn naam. Ik ben in juli gehackt via facebook en nu wordt mijn naam gebruikt om allerlei tickets te verkopen, terwijl ik nooit wat heb aangeboden op internet. Vandaag kreeg ik, via een bekende, een mail dat dit speelde op internet. Ik heb direct aangifte gedaan bij de politie dat dit is gebeurt. Ik vind het heel vervelend, zowel voor jullie als voor mijzelf omdat ik nu als oplichtster wordt betitelt. Ik heb mijn facebookaccount verwijdert om verdere oplichting te voorkomen door de persoon die mijn naam gebruikt. Ik weet niet of dit nu nog speelt maar dat hoor ik waarschijnlijk nog via de politie. Ik heb de namen K C Elias en Bas Jassens uit Appingendam die in jullie berichten zijn genoemd ook doorgegeven aan de politie en hoop dat zij deze personen achterhalen.

Marga
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?