Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Grandado, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Internet
Bedrijfsnaam:
Grandado
Naam:
Mediapress limited
Land:
China
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
NL35RABO0117713678
NL35 RABO 0117 7136 78
Social Media Url:
Gebruikersnaam:
grandado
Product:
Ventilator 2x
Bedrag:
€ 37,97
Betaalmethode:
Ideal

Omschrijving van de melding:

Ik heb op 27 juni deze bestelling geplaatst, heb alleen een bevestiging via de mail gelijk op de dag zelf gehad en verder heb ik nog niets weer gehoord ervan! Je kan ook op geen enkel manier met hun contact komen, wel kun je een formulier in vullen, maar daar komt geen reactie op!


Deel deze melding

Reacties (16)


13-08-2019 - Marco
De website Cheaptech cheaptech.nl is van dezelfde makers/bedrijf
09-09-2019 - En kok
Zelfde ervaring.
Een opbergbox besteld, betaald via Ideal. En daarna nooit meer iets vernomen.
10-09-2019 - Monique
Het contactformulier invullen! Heb ik ook 2x gedaan. Ik kreeg mijn artikelen niet en toen ik er een bericht achteraan stuurde kreeg ik mijn product vlot, maar miste nog wel een product van de bestelling. Heb weer een bericht gestuurd en de volgende dag kreeg ik reactie met dat ze het z.s.m. zouden opsturen. Ik heb toen aangegeven dat ik mijn geld terug wilde i.p.v. het product en dat was de volgende dag geregeld.
25-09-2019 - Luc Conings
Besteld via grandado, een mono-oortje. Netjes betaald, bevestiging gekregen en erna niets meer...
27-09-2019 - Cilia van ginkel
Sleutelhouder besteld ,betaald niks gekregen


24-10-2019 - Jos
Hebben meer van die vage shops. Ik bestel er nooit meer iets. oplichters zijn het!. Die mediapress limited heeft naar grandado inderdaad ook cheaptech.nl, en tech66.nl is volgens SIDN ook van ze.. daar staat wel een telefoonnummer. denk dat ik daar eens ga bellen voor informatie over mijn bestelling...
09-11-2019 - Ernestina Pereira
Bij mij is nog en eens een mailtje binnen gekomen er is gewoon 7 euro 50 afgeschreven daarna niks meer . Heb ook nog met een ander bedrijf meegemaakt Grab your gift daar was het bedrag 6 keer zoveel ik hou het voor gezien is niet voor mij weggelegd online shoppen
15-11-2019 - Ton
Ik heb op 15 oktober een harde schijf van 2 TB besteld. Gisteren, 14-11, kreeg ik echter een harde schijf van 160 GB binnen. Gebeld, maar vreemd genoeg kunnen ze mijn gegevens niet terugvinden!!!
04-12-2019 - wieetse FRIESWIJK
bobine besteld na een maand nog niets vrees het ergste
17-12-2019 - Adam
Ik heb bij grandado een bestelling gedaan en betaald nooit meer wat gehoord, je kunt ze niet bellen of mailen wordt niet gereageerd vestiging ook nergens te vinden. Oplichters zijn het.
03-01-2020 - Linda
Ordered something from media express in November got a mail saying in 2weeks time I would receive my product and haven’t heard nothing since and didn’t get my product I guess I’ve been done terrible people
03-01-2020 - Ton
Update: ik heb mijn geld volledig teruggekregen en ik mag uit coulance de kleine harde schijf houden. Uiteindelijk een nette oplossing.
08-02-2020 - Rogier
Ze hebben een verkeerde harde schijf verstuurd omdat ze geen idee hebben wat ze nou eigenlijk verkopen. Ze hebben meer dan 300.000 artikelen. Deze komen direct van Aliexpress. Op Aliexpress heb je heel veel verkopers, wat Grandado doet is simpelweg een gehele shop van Aliexpress kopiëren naar hun eigen site. Dat kan allemaal heel gemakkelijk en zo hebben ze dus zo'n groot assortiment. Ik heb helaas erg veel ervaring met Aliexpress. Ik kan als ik wil, zo aanwijzen met welke shops Grandado o.a. zaken doet, dit komt omdat alles simpelweg is gekopieerd en vaak de titel en vooral de omschrijving precies hetzelfde is als die op Aliexpress.(Maar dan zonder automatische NL vertaling) Op deze manier kun je dus de precies dezelfde producten vinden die Grandado verkoopt.

Ik heb ooit een overzicht gemaakt hier kun je zien wat de prijsverschillen zijn tussen Aliexpress en Grandado, alles is simpelweg 3x zo duur. Dit komt omdat Grandado er winst op moet maken en in Nederland hoge belastingen erover moet betalen. Bestel dus gewoon zelf bij Ali, tenzij je geen donder geeft om geld en deze criminelen wilt steunen.

Ook zijn er op Trustpilot een hoop nep reviews en dan vooral de afgelopen dag. Opeens komen er binnen 1 uur meer dan 10 Engelstalige reviews, die simpelweg zijn gekocht door Grandado, als je dit ziet meld het dan direct aan trustpilot. Hoe meer dit doen hoe beter.

Trustpilot is belangrijk voor Grandado, ze houden de voorste pagina het liefst schoon, zodat mensen die het controleren voor ze gaan bestellen niet direct afhaken. Ook nodigen ze mensen actief uit de laatste tijd om een positieve review te schrijven en zijn ze veel meer actief op Trustpilot, voorheen standaard alleen in de ochtend reviews beantwoorden, nu is dat meer dan 2x per dag geworden. Reviews met Aliexpress erin worden direct verwijderd.

Grandado (ook wel J&S webshops te A'dam) is niet transparant over de levertijden en dat het uit China komt en kopen reviews voor op Trustpilot, dat is misleiding
09-04-2020 - Anna
Nou is dat wat ook bestselling gedaan gelukkig klein 7 Euro zaklamp maar toch hoe kunnen deze mensen doorgaan van andere mensen hun centjes

DUS PAS OP VOOR DEZE OPLICHTERS

MEDIAPRESS LIMITED OF KIJK GOED ONDER ANDERE NAMEN EN NUMMERS PAS OP VOOR DEZE MISDADERS GA ZO GELIJK MELDING MAKEN BIJ POLITIE DEZE LUI MOETEN LANG HEEL LANG HET GEVANG IN MET ALLEEN WATER BROOD WEG ER MEE MET DEZE LUI !!!!!!!!
08-05-2020 - kershaw nik
Hey, Rogier. Bedankt voor al je vele bijdragen hier en elders over dit soort doorgeefluikafzettterij. Dat je je er zo tegen verzet en onze nietsvermoedende mendekopers op de hoogte stelt waardeer ik ontzettend.

ik zie nou tot mijn verbazing ineens een waslijst aan negatieve individuele beoordelingen op ervaringen.nl voor myxlshop. Kennelijk blijft iedereen op raketsnelheid met open ogen intrappen. Hoe.Is.Het.Mogelijk?

Volgens mij maken dit soort dropshippers zich ook schuldig aan het schenden van portretrechten. Voorbeeldje. Op marktplaats zit een dropshipper van pruiken, zal vast geen enkele haar in eigen magazijn hebben, aangezien de afbeeldingen exact dezelfde zijn van aliexpress met dezelfde modellen die in deze pruiken poseren. We denken wel eens dat een pruik veel most kosten, maar het is slechts synthetische zooi dat vies tegen valt en erg onecht lijkt, geen realistisch haar. Een pruik kost op Alie dan ook maar 10 EURO terwijl die dropshippers er hier 6x zoveel voor vragen.

ik vraag me af wanneer de bel zal knappen, want op een gegeven moment als iedereen eindelijk wakker wordt zal geen ene winkelier nog zijn eigen voorraad hebben en niemand zal elkaar nog vertrouwen. We houden dan de vinger op de knip en onze economie zal nog verder afbrokkelen.

Wel eens het stripboek gelezen van Obelix & company, waarin iedereen ineens menhirs ging verkopen en zodoende hun hele economietje aan een zijden draadje hing?
24-06-2020 - harry
Dit bedrijf had allang gepakt moeten worden en andere bedrijven ook die men heeft.
De politie doet niets en dit blijft maar op deze site staan
in plaats dat dit verwijderd wordt'
betaald 24 maart 2020 8,99.
0p rek nl35rabo01177713678. maar niets geleverd gekregen.

artikel 1232060421x2656da0 web cam nooit iets geleverd gekegen.

LET OP DUS
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?