Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Tarisha maduro, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Marktplaats
Naam:
Tarisha maduro
Land:
Nederland
Mobiel:
0639043354
Rekeningnummer / IBAN:
NL34INGB0674773837
NL34 INGB 0674 7738 37
Product:
Sony a6000 + 16-50 mm
Bedrag:
€ 250

Omschrijving van de melding:

afgelopen week heb ik gereageerd op haar camera die ze aanbood op marktplaats, bij advertentie stond dokkum, voor mij in de buurt, achteraf bleek het weert te zijn (limburg dus). typisch, maar goed kan gebeuren. een kennis van mij moest die kant op dus wou het wel ophalen, contact gehad over adres en alles, en deel van het geld betaalt, de rest kwam als ik de camera in handen zou hebben. nu ik opgelicht ben dom natuurlijk, maar goed dat is altijd achteraf. op het moment dat er een tijd afgesproken werd was ze druk en op het moment suprême was er iets met haar dochter waardoor ze naar het ziekenhuis moest. verzenden wou ze, liever niet maar goed. sindsdien niets meer van haar vernomen.
adres wat ze opgaf is vals heb ik inmiddels ontdekt na wat speurwerk. reageert nergens meer op, maar blijft ondertussen wel doorgaan met deze praktijken. aangifte is inmiddels al gedaan en ook marktplaats weet ervan.

inmiddels ruim 2 weken verder en deze persoon gaat maar door op marktplaats. accounts worden verwijderd maar net zo snel pakt ze (of hij) weer een ander en de camera wordt opnieuw aangeboden. het zijn geen nieuwe accounts maar die al een aantal jaar actief zijn, ik vermoed dat deze gehackt zijn. heeft inmiddels geadverteerd onder de volgende namen en woonplaatsen:
"tarisha maduro" uit weert
"akash bridjmohan" uit weert
"verhoef" uit groningen


Deel deze melding

Reacties (1)


03-02-2020 - Emile
Ik herken de werkwijze van deze oplichter, ik ben zelf recent opgelicht bij de aankoop van een Bose S1 bluetooth speaker. Zie ook: meldnu.nl
en meldnu.nl
Onder de naam J. Verhoef uit Groningen is vanochtend weer een soortgelijke Bose S1 geplaatst. Dagelijks verschijnen er soortgelijke advertenties welke ik meld aan marktplaats, maar tot nu toe zonder reactie of resultaat.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?