Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Ringdong, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Facebook
Bedrijfsnaam:
Ringdong
Naam:
Ringdong.nl
Product:
Deurbel

Omschrijving van de melding:

Product betaald. Nooit geleverd en website onbereikbaar. Oplichters dus.


Deel deze melding

Reacties (2)


09-07-2019 - Jannine
Deze zaak heeft op 19 juni al geld gehad en ziyden met 5 dagen leveren, helaas is het pure oolichting en eordt nergens meer op gereageerd.
OPLICHTING DUS!!!!!!

LET OP dat u ook niet de dupe wordt, wacht vandaag nog teactue af en anders die ik morgen aangifte bij de politie!!!! (Bijlage)
09-07-2019 - Milto
Ook ik ben er ingetrapt. voor het eerst dat me dit overkomt. Bestelling ringdong begin juni. Niet geleverd tot op heden. wel mail ontvangen inzake vertraagde levering vanwege ongekende drukte. Nadat site uit de lucht is gegaan toch maar Aangifte gedaan via internet maar politie beschouwt dit als een civiele kwestie en dus wordt het afgedaan met een standaard opgemaakte elektronisch pdf je en is mijn aangifte verwijderd. Deze gang van zaken verbaast me toch enigszins aangezien ik bij mijn aangifte ook gewezen had op deze site met allerlei verontrustende en gelijkgestemde berichten. Op zijn minst zou toch onderzoek gedaan moeten worden naar aard en omvang ( en welke personen hier achter schuil gaan)alvorens deze aangifte zondermeer naar de prullenbak wordt verwezen...Wellicht staat de handelswijze die door deze personen is gekozen nook niet op zichzelf. en is het zielige verhaal over niet kunnen leveren vanwege het ongekende succes louter bedoeld om de mensen ( waaronder de politie) zout in de ogen te strooien. ik hoop dat anderen wel succes hebben met het doen van aangifte al is het maar om echt uit te kunnen sluiten dat hier sprake is geweest van oplichting ipv slechte bedrijfsvoering met mogelijk faillissement tot gevolg...


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?