Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Gebruiktejacuzzis.nl, Fraude oplichting


Gemelde gegevens (Fraude oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude oplichting
Gebruikte methode:
Contract
Bedrijfsnaam:
Gebruiktejacuzzis.nl
Naam:
Nathalie van Giessen
Adres:
Nooitgedacht 34
Postcode:
9206AK
Plaats:
Zeist
Land:
Nederland
Telefoon:
0625242248
Mobiel:
0625242248
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL66RABO0302515968
NL66 RABO 0302 5159 68
Website / Webwinkel:
Social Media Url:
Gebruikersnaam:
Nathalie van Giessen
Product:
Jacuzzi
Bedrag:
€ 2450
Betaalmethode:
Gelijk oversteken
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

In mei 2019 hebben wij een jaccuzi gekocht bij Nathalie van Giessen in Drachten voor € 2450,-. Volgens de advertentie zou het natuurlijk een goed werkend product zijn. In goed vertrouwen besloten met hun in zee te gaan met alle gevolgen van dien...

De dag dat de jacuzzi geplaatst werd kwam er 1 iemand om dit te bewerkstelligen. Het is een 480 kilo jacuzzi, dus ik hoef niet te zeggen dat mijn hulp ook nodig was. Ik heb drie uur meegeholpen om de jacuzzi op zijn plek te krijgen en de jacuzzi is logischerwijze ook gevallen (480 kilo omlaag brengen zonder juiste hulpmiddelen lukt niet echt).

Eenmaal aangesloten was ik blij dat de jets in ieder geval werkte (vast niet allemaal, maar dat heb ik nog niet kunnen testen). Al snel bleek dat er een plas onder de jacuzzi weg kwam; Hartstikke lek dus. Hierover mijn onvrede geuit en er zou een monteur langs komen (LET OP: DIT IS EEN DERDE PARTIJ!). Na bijna twee weken is er iemand langs gekomen en hebben we het lek gevonden. In die tussentijd Nathalie meermaals gevraagd hoe het met de kosten zit, maar die vraag wordt alsmaar ontweken. Van de monteurs moeten vernemen dat Nathalie niet gaat betalen, maar dat heeft ze tegen mij geen enkel moment gezegd. Enige wat er uit komt is : "We wachten de monteur af". Heb de monteurs afgzegd voor de reparatie, die ga ik nu zelf doen want de tarieven zijn ook niet misselijk. De openstaande factuur van het opsporen van het lek aan haar voorgelegd met dringend verzoek die te voldoen en te reageren, maar uiteraard geen reactie. Sindsdien is mijn geduld volledig op en vandaar mijn melding.

Prioriteit voor mij is nu de lekkage oplossen en het rotte frame vervangen, want ohja daar kwam ik achter toen ik de kappen eraf haalde. Het zou mij niks verbazen als over alles gelogen is.

Het kvknummer bestaat overigens ook niet.

Aan alle anderen die hetzelfde hebben meegemaakt: Doe aangifte! Blijkbaar doen ze dit al jaren en het is ongelooflijk hoe makkelijk en lang ze ermee weg komen.


Deel deze melding
Reacties (1)


29-06-2019 - Edmo
meldnu.nl


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?