Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

069743610, Phishing


Gemelde gegevens (Phishing)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Phishing
Gebruikte methode:
Sms bericht
Mobiel:
069743610

Omschrijving van de melding:

k hou je al een tijdje in de gaten omdat ik je gehackt heb door middel van een trojan virus in een advertentie op een porno website. Indien je hier niet bekend mee bent zal ik dit even toelichten. Een trojan virus geeft je de volledige toegang en controle over een computer, telefoon of elk ander apparaat. Dit houd in dat ik alles op je scherm kon zien en je camera en microfoon kan inschakelen zonder dat jij hiervan op de hoogte bent. Ook heb ik toegang gekregen tot je Facebook, Whatsapp etc.

Zo heb ik ook toegang gekregen tot al je contactpersonen (familie, vrienden etc), persoonlijke gegevens incl nummer enzovoorts. Ik heb een video gemaakt waarop te zien is hoe jij jezelf bevredigt op de linker helft van het scherm en op de rechter helft zie je de video waar jij naar keek. Met een druk op de knop kan ik deze video doorsturen naar alle contactpersonen van je email, app en social media. Als je dit wil voorkomen maak je een bedrag van 600 euro over naar mijn bitcoin adres (Als je dat niet weet, zoek met Google "Bitcoin kopen").

Bitcoin adres:
1LZfGnxG5KWp6EQhDRHZYB3jUTc9r6U3mv

Bitcoins zijn onder andere aan te schaffen bij bitonic.nl :
bitonic.nl

Zodra de betaling binnen is wis ik de video en hoor je nooit meer iets van mij. Ik geef je 72 uur de tijd om de betaling over te maken. Daarna weet je wat er gebeurt. Test me maar. Ik antwoord nergens op. Ik kan zien (door een tracking pixel in mijn bericht) als je dit bericht hebt gelezen. Dit bericht is niet te traceren en ik heb gebruik gemaakt van een anonieme sms dienst.


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?