Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Ringdong.nl, Internetoplichting via facebook


Gemelde gegevens (Internetoplichting via facebook)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting via facebook
Gebruikte methode:
Internet facebook
Bedrijfsnaam:
Ringdong.nl
Adres:
Willaertpark 39
Postcode:
5144VP
Plaats:
Waalwijk, Nb 
Land:
Nederland
E-mailadres:
Product:
Beveiligingscamera
Bedrag:
€ 79
Betaalmethode:
IDeal
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Aangezien ik nu al weken wacht op mijn bestelde en betaalde bestelling ,begin ik me nu toch wel zorgen te maken en vrees dat ook ik het slachtoffer ben van oplichting!
Heb bijna 80 euro betaald voor iets wat mij en mijn kids een veilig gevoel zou geven, Toch n uitgave voor een alleenstaande moeder,ik heb er eerst 3 dagen over nagedacht.
Kan ik het missen,Nee eigenlijk niet,maar Het zou ons gerust gaan stellen dus toch maar besteld☹
Hopelijk heb ik me niet vergist en komt het nog,anders ben ik flink geflest


Deel deze melding

Reacties (32)


24-06-2019 - Monique
opgelicht.avrotros.nl
25-06-2019 - Marja
Ik heb ook een ringdong besteld maar niet ontvangen. Vandaag een m wil gekregen dat ze gaan PROBEREN het bedrag terug te betalen! (Bijlage)
25-06-2019 - Marja
Ik heb ook een ringdong besteld maar niet ontvangen. Vandaag een mail gekregen dat ze gaan PROBEREN het bedrag terug te betalen!
25-06-2019 - Anita
Deze meneer Suat heeft al veel bedrijven gehad en mensen opgelicht. Een klussenbedrijf.. daarna Gooker een kokend waterkraan.. daarmee zijn wij voor 500 euro opgelicht.. Hij heeft ook Starway gehad en nu weer ringdong.. Deze man met gewoon aangepakt worden en stoppen met mensen oplichten! Geld krijg je nooit terug.. mooie praatjes maar verder niks.
25-06-2019 - Rebec
Ik heb de ringdong ook besteld. Eerst een mail ontvangen dat de levertijd wegens drukte langer was. En nu een mail ontvangen van een ander bedrijf dat schijnbaar Ringdong heeft overgenomen en die zeggen dat ze er niet mee doorgaan en dat het bedrag van € 71,10 z.s.m. gecrediteerd wordt.
Ben benieuwd


25-06-2019 - Jeffrey
Het bericht van kassa komt helaas te laat.
Had hem ook al besteld en kreeg vandaag een bericht van SocialSmart shop dat ze zijn overgenomen.
SocialSmart Shop en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 75069903, BTW NL227080841B01 Guido Gezellestraat 1 5251LK Vlijmen,

Als ze een kvk hebben, kan er dan niks tegen gedaan worden ?
26-06-2019 - Lex
Het huisadres betreft een huurwoning waarin jongeren geplaatst zijn die extra aandacht nodig hebben , kortom allemaal trucs en nep om het justitie zo moeilijk mogelijk te maken, tijd rekken , en wachten tot de wind gaat liggen.
Ondertussen zijn ze hun geld aan het tellen en beginnen ze lachend opnieuw, op naar de volgende slachtoffers.
26-06-2019 - RHN
Ook ik heb via Facebook de bel besteld. Daarna mail met verwachte, zeer lange levertijd, gekregen en daarna de mail dat ze gestopt zijn en zsm het geld zullen crediteren. Gereageerd op de mail wanner dit kan verwachten en tot mijn verbazing een standaard reactie van “Ringbel” gekregen met een link naar mijn bestelling? Uiteraard werkte deze link niet😡. Ik ben benieuwd of ik ooit mijn centen terug zal zien.
26-06-2019 - Marleen
hier hetzelfde liedje
geld kwijt negen kansen op tien
wanneer je dat adres in Google maps bekijkt lijkt het mij alleszins géén firma
26-06-2019 - Anita
Helaas ook nog niets ontvangen had hoop dat het nog wel zou komen. Maar vrees dat ik ook opgelicht ben.
Weg 79 euro pfff. Vreemd dat zo iets reclame mag maken op fb
26-06-2019 - Rebec
Ingeschreven bij de KvK als eenmanszaak
Maar inderdaad niet echt een bedrijfslocatie (Bijlage)


27-06-2019 - Lex
Het enige wat nog rest is wat vele doen als ik zo de internet reacties lees op kassa , klachtenkompas Facebook enz enz aangifte doen bij politie.nl, gaat simpel en hoe meer mensen het doen hoe groter de kans dat er meer opsporingsambtenaren op gezet worden.
27-06-2019 - Peter
Hier ook opgelicht door hen..
Naar het geld kan ik denk ik wel gluten als ik het zo lees
01-07-2019 - Nins
Ook besteld 10 x getwijfeld en toch besteld nog nooit gebeurt. Ze houden je aan het lijntje en mailen terug. Vandaag zie ik dat de site uit de lucht is. Daag geld..pfff.
01-07-2019 - Lex
Ook aangifte doen bij politie.nl hoe meer er binnen komen hoe groter de kans dat het niet onder op de stapel blijft liggen, want daar speculeren de oplichters op!
01-07-2019 - Decloedt sigrid
Ik betaalde op 4 juni voor de beruchte deurbel 79€ ik bestelde eigenlijk nooit iets via fb, maar diidat ik een paar maanden geleden een uurwerk kocht en die aankoop rimpelloos verliep deed ik het nog eens voor die deurbel, de reacties eronder waren goed, enkel dat de leveringstijd lang was. Verleden week wilde ik toch wel eens weten hoe het met mijn bestelling zat en wilde via mijn mail die ik van hen kreeg mijn bestelling traceren, toen ik geen ordernummer vond kreeg ik al een vreemd gevoel. Ik ging op internet zoeken achter die firma om hen te contacteren. Geen telefoonnummer te vinden enkel mail adres, ondertuss
En zijn we 5 dagen verder en ik krijg geen reactie, bots ik opeens op deze verhalen...... Ik ben er duidelijk ingeluisd!!!! Ik woon in België, ik denk dat de enige reactie van de politie hier zal zijn dat ik maar niks moest aankopen via fb. Ik neem contact op met de consumentenbond en radio2 programma de inspecteur, achter mijn centen zal ik wel kunnen fluiten, Nooit meer een aankoop via fb!!!!
01-07-2019 - Marja
Ik heb ook aangifte gedaan bij de politie en ook bij de Payment Service Provider via welke mijn betaling liep.


02-07-2019 - Jolanda rensen roelofsen
Deze had ik besteld voor vaderdag , maar niks ontvangen , heb tig mails verstuurd want telefonisch kan je ze niet vinden, kreeg 1x mail terug met een link om de bestelling te volgen , maar het balkje bleef steeds op de zelfde plaats hangen , dus geen voortgang , nu wil ik weer kijken en is de site offline , wij willen ons geld terug!!!!!
02-07-2019 - Rudy
Een paar weken geleden ook een Rindong besteld en gelijkaardige ervaring; Niets ontvangen.
02-07-2019 - Christa
Ja hoor ik ben ook slachtoffer ,. Besteld / Betaald / Niets ontvangen
02-07-2019 - Jacco
Ook wij hebben zo.n dingen besteld en 2 dagen een mail dat ze overgenomen zijn en mijn geld terug kreeg. Nou ik Denk dat we er allemaal naar kunnen fluiten.😠
04-07-2019 - Jolanda
Ook ik, niet te geloven dat mij dit overkomt, ben altijd al zo wantrouwend om via dit soort acties te bestellen....tóch erin getuind. Zelfde verhaal als wat alle anderen schrijven; geld niet terug ontvangen. Zwaar balen!
04-07-2019 - Karin Mulder
Ook ik ben erin getrapt. Ik heb nu via Google een non profit incasso organisatie gevonden die hier mee aan de slag gaat. Misschien zijn er meer mensen die hier kosteloos gebruik van willen maken.
incassocenter.nl
04-07-2019 - Jolanda
Als u een bureau inschakelt moet je toch ook gegevens van de persoon zelf hebben ? Ik had al naar de bank gebeld en moest politie aangifte doen , dat heb ik gedaan, maar ik denk dat ze hier toch niks mee doen
04-07-2019 - Karin
Ik heb de gegevens uit de mail gehaald en het opgezocht. Ook het kvk nr doorgegeven. Hopelijk kunnen zij er iets verder mee komen. Niet geschoten is altijd mis dacht ik.
04-07-2019 - Monique
Hier staan alle relevante gegevens..

https://opgelicht.avrotros.nl/forum/webwinkels-f24/www-ringdong-nl-t35256.html
05-07-2019 - Benny
Hier kan je ook een klacht neerleggen. Op aanraden van onze bank.
webgate.ec.europa.eu
05-07-2019 - Peter
Mijn aangifte bij de politie is zojuist afgeschoven als zijnde geen strafbaar feit... gewéldig.. met politie kom je ver
05-07-2019 - Karin
@peter Ik had een brief gedownload via de site van incasso enters, en zij belde mij. Het enige wat ik door heb gestuurd is het mailverkeer en het bewijs van betaling
14-07-2019 - mlm
Helaas ook ingetrapt, heb op de site van de politie voor aankoop het rekening nr nog gecheckt maar als politie niets doet met aangiftes vraag ik mij af wat voor een nut het heeft om op hun site bankrekening nummers te checken.... Schijn veiligheid heet dat...
17-07-2019 - John
ook ik dus 2 besteld niks ontvangen, op 25-06 kreeg ik mail dat ik binnen 14 dagen geld terug zou ontvangen. maar nu ligt ook de site eruit. Laten we een zoektocht beginnen
17-07-2019 - Jolanda
Ik heb aangifte gedaan bij de politie, maar die wordt idd ook niet in behandeling genomen. Extra wrang om dan vandaag op het NOS nieuws te horen dat veel mensen geen aangifte doen van internetoplichting, omdat ze denken dat dat geen zin heeft. De politie wil daar nu een een of andere campagne tegen beginnen....wie snapt het nog?
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?