Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Marinus Knarren, Niet besteld product ontvangen


Gemelde gegevens (Niet besteld product ontvangen)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Niet besteld product ontvangen
Gebruikte methode:
Briefpost
Naam:
Marinus Knarren
Land:
Nederland
Telefoon:
0629241570

Omschrijving van de melding:

Na gewoon even de website te hebben bekeken ivm prijs usb kabel incl verzenkosten. Krijg gewoon een usb kabel toegestuurd zonder de koop te bevestigen. Ook geen retour papieren bijgevoegd. Te betalen incl verzendkosten euro 13.90. Bij de Action heb ik er minimaal 6 voor. Oplichters.


Deel deze melding

Reacties (5)


31-05-2019 - margreet meijer
hallo ja heel vervelend is dit he?ik heb dit ook gehad zonder ook maar iets dergelijks zoals retour papieren of zo.ik ga dit gewoon niet betalen ik weet ook niet wat ik hiermee moet
31-05-2019 - Rinus Knarren
Ok heb ongeveer heel internet afgestruind om te vinder hoe ik het zou kunnen retourneren. Helaas geen resultaat. Als iemand er een oplossing voor heeft hoor ik het graag.
31-05-2019 - Simone Willemsen
Hallo, ook ik heb vandaag een USB kabel ontvangen die ik niet besteld heb met een factuur van €13,90 erbij. Ik ken die website niet eens. Wil hem ook graag retour doen maar ook hier ontbreekt het retourformulier. Hoop dat hier iemand weet wat ik hiermee moet.
31-05-2019 - margreet meijer
ja dit is echt vreemd en hoe ze aan je email adres komen is nog vreemder,krijg je ook en factuur?ik namelijk wel heel vreemd dit
08-06-2019 - Gui
Ongevraagd opgestuurde zaken hoef je niet te betalen, maak je ook geen zorgen voor incassoburo's enzo. Ten eerste ben je niet verplicht de rotzooi terug te sturen, ten tweede gaan ze voor de makkelijke prooi. Mensen die makkelijk te imponeren zijn met een "deftige" brief met dreigement. Ze gaan echt geen incassokosten inschakelen want ze hebben geen poot om op te staan.
De truc hier is om de daadwerkelijke prijs laag genoeg te houden zodat mensen die ervan uit gaan dat het ergens een vergissing is en geïmponeerd door hoge incassokosten maar voor lief nemen dat ze een klein bedrag kwijt zijn.
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?