Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Althof, Advertentie Marktplaats


Gemelde gegevens (Advertentie Marktplaats)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Advertentie Marktplaats
Gebruikte methode:
Advertentie Marktplaats
Naam:
Althof
Mobiel:
0616886510
Rekeningnummer:
NL70INGB0006531225
NL70 INGB 0006 5312 25

Omschrijving van de melding:

Gebruiker biedt o.a. verrekijkers en cameramaterialen aan via diverse accounts in Marktplaats. Na betaling is de vogel gevlogen, wijzigt de accountnaam en biedt opnieuw dezelfde producten aan. Bekend onder verschillende accounts en gebruikt verschillende emailadressen en telefoonnummers.


Deel deze melding

Reacties (2)


27-10-2019 - Anoniem
Doe aub aangifte bij de politie, mogelijk dat ze bij meer meldingen wel iets doen. Verkoper heeft diverse accounts, meerdere laten verwijderen door marktplaats. Op basis van foto's van binnen en buiten weet ik waar t adres is. Deze kan ik alleen aan politie geven, maae persion komt uit Borger.
02-12-2019 - Bert Dijkstra
Mijn zoon had dezelfde ervaring. De man woont in borger en gebruikt op marktplaats andere adressen en namen. Nu heettte hij Edelweis, toen ik wat wilde kopen hette hiij m SSaanm daarvoor heette hij Parice Brisebrios. ( wat een bekende canadese hokkyer is) hij heette ook stephan sander tel 0616886510 Hij gebruikt meerdere rekeningen zoals van zijn vrouw Sonja Althof of andere wij zijn bij hem gewwest om ons geld 120 euro op te halen. Hij maakte dit pert telefoon over, mijn zoon vwo zag direct dat de man moest scrollen tussen zijn meerdere rekeningnummers. wij maakten over op rekening van zijn vrouw NL40INGB07957158014. Hij was heel gerafineerd door allerhande details van het pakje wat hij verzonden zou hebben te geven, Maar de trek and trace code die betaald was was er niet bij. Die was er gewoonweg niet. Het artikel werd gewoon nogmaals verkocht en verdween van de site. Toen mijn zoon hem belde gooide hij de telefoon er op en hief hij tevens zijn naam en site op markplaats op Ik kom er hier nog op terug met nauwkeurige gegevens. Ik heb hem ook al gezien op dutschburding en hij verkoot dan zogenaamd lensen en kijkers, die niet geleverd worden, als je maar overmaakt, wil hij het ook wel heel graag brengen, want thuis mogen ze het niet weten, hebben wij gemerkt. Door slimmigheid en computercunde kregen wij zijn adres. Hij zit ook op messenlink. nl met nepverkoop.. Hij heeft het wel maar verkoopt het meerdere keren en dus doe je mee aan een loterij. Klaar nu ik kom er op trug. Maar let nu alvast op


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?