Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Huurwoningenland, Malafide praktijken


Gemelde gegevens (Malafide praktijken)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Malafide praktijken
Gebruikte methode:
E-mail
Bedrijfsnaam:
Huurwoningenland
Naam:
Rachel Bakker
Adres:
Markerkrant 13
Postcode:
1314AN
Plaats:
Almere
Land:
Nederland
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
NL30INGB0000713206
NL30 INGB 0000 7132 06
Product:
Abonnement
Bedrag:
€ 20
Betaalmethode:
Ideal via ING rekening
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

In januari 2019 heb ik mij ingeschreven op huurwoningenland.nl. Ik schreef mij in op 3 januari en schreef mij weer uit op 8 januari. Ik heb meerdere malen gemaild naar hun dat ik me al heb uitgeschreven en niet begrijp waarom ik steeds incasso's binnen krijg. Telkens werd duidelijk gemaakt dat de betaling niet goed was afgerond. Ik accepteerde dat steeds weer en maakte handmatig het bedrag over. Inmiddels is het nu al mei. Sinds maart moest ik volgens ene Rachel Bakker al uitgeschreven staan. Helaas is dit niet het geval en ik wordt er grof gezegd fucking gek van. Ik wil dat dit stopt, omdat ik nog maar een 18 jarige studente ben.

Extra informatie over bedrijf:
Kvk-nummer: 56896344
Website: huurwoningenland.nl


Deel deze melding

Reacties (2)


29-05-2020 - Hetty
Tot mijn verbazing bleek € 19,95 te zijn afgeschreven van mijn bankrekening voor een abonnement bij Huurwoningenland.nl. Ik snapte er niks van: heb nooit een abonnement genomen op deze site. Heb het bedrag teruggeboekt. Was ws. in de veronderstelling op de site te hebben gekozen een gratis basis-abonnement, maar dit blijkt achteraf een zgn. premium-abonnement te zijn van €19,95 per maand.
Reageren kon alleen via deze site. Telefonisch contact is niet mogelijk. Al hun e-mails zijn 'no-reply'. Heb aantal berichten verstuurd, waarop geen reactie. Kreeg daarna wel via sms en via de mail aanmaningen en een boete, waardoor het bedrag is verhoogd tot € 59,95. Nu ook dreiging met deurwaarder.
Ben gaan googelen naar dit bedrijf en vind zeer veel negatieve reacties van mensen met soortgelijke klachten.
Ben van plan aangifte te doen.
31-05-2020 - Yvonne
Hier hetzelfde verhaal. Aangemeld voor Premium account en diezelfde dag weer opgezegd. Zelfs bevestigingsmail gehad van opzeggen. Toen ineens 22.95 euro afgeschreven. Direct teruggeblikt en laten blokkeren bij de bank. Je kunt niet reageren op de mail. Rachel Bakker reageert erg onbeschoft en dreigt direct met deurwaarder. Over paar dagen afspraak om aangifte te doen. Aan iedereen die dit overkomt. Boek het afgeschreven bedrag direct terug en laat je bank Huurwoningenland blokkeren. NIET BETALEN MAAR AANGIFTE DOEN. Dit geld ook voor Kamernet B.v. en huurwoningen.nl. allemaal oplichters


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?