Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Motorenplaza bv, Fraude of poging tot oplichting


Gemelde gegevens (Fraude of poging tot oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude of poging tot oplichting
Gebruikte methode:
Via herbruiklijn
Bedrijfsnaam:
Motorenplaza bv
Naam:
Motorenplaza bv
Adres:
Elektrostraat 4
Postcode:
7483
Plaats:
Pg haaksbergen
Land:
Nederland
Telefoon:
0031535746980
Mobiel:
0031615673230
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL591INGB0007709197
NL59 1ING B000 7709 197
Product:
MOTOR
Bedrag:
€ 2975
Betaalmethode:
Bankoverboeking
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Occasie motor besteld en betaald op 26/2/2019.Weken aan het lijntje gehouden om dan uiteindelijk op heel onprofessionele wijze om 21.00 uur s'avonds een motor geleverd te krijgen. Motor die geleverd is deugd niet. Motor terug afgehaald maar weken laten nog steeds geen andere motor en ons geld ook nog niet teruggestort. beloven telkens een nieuwe leveringsdatum voor nieuwe motor maar zonder effectieve levering. reageren nu ook niet meer op onze mails.
Ben dus bang dat we met oplichters te maken hebben. Als je naar de revieuws kijkt zijn er ook meerdere personen die dit aangeven en die hetzelfde ervaren hebben als wij. Probleem is dat onze klant al 2 maanden zijn wagen kwijt is en wij geen deftige planning kunnen opmaken waardoor we inkomstenverlies lijden.
Zijn er nog slachtoffers van deze firma? Kunnen we misschien samen iets ondernemen?


Deel deze melding
Reacties (5)


25-04-2019 - Samen sta je sterk
Ja, ik heb ben ik bang hetzelfde probleem. Ik ben bang geworden na de reviews en heb helaas net een bankbetaling gedaan. Zij reageerden eerst heel snel en nu ineens niet meer. Ook heb ik vandaag een bericht van een garage gezien op Facebook met een waarschuwing voor motorenplaza. Misschien is het inderdaad een goed idee om getroffenen bij elkaar te krijgen en samen actie te ondernemen.
25-04-2019 - nancy
Ja ik vrees dat het ordinaire oplichters zijn. Vandaag hebben ze nog eens gereageerd met de melding dat de motor deze week bij hen binnenkomt en dan volgende week maandag waarschijnlijk bij ons zou geleverd worden. Ondertussen zijn we 1 maand verder dat ze deze motor terug beloven. Klant zijn wagen staat hier al meer dan 2 maand. Heb hen geantwoord dat ik vandaag mijn geld terug wil met betalingsbewijs of dat ik verder ga. Maar daar antwoorden ze niet meer op. Ik ga in elk geval verder met het overal publiek te maken zodat er hopelijk snel een einde komt aan deze maffiapraktijken. Heb het op hun website gezet alsook bij google revieuws. Misschien dat u dat best ook al kan doen alsook op facebook een bericht maken om de mensen te waarschuwen.
26-04-2019 - nancy
Net van een collega vernomen dat ook hij bij Motorenplaza een motor besteld en betaald heeft en ook al weken aan het lijntje gehouden wordt. Die verdienen gemakkelijk geld! Hoop dat we genoeg mensen vinden die samen klacht willen neerleggen in Nederland dan moeten ze ons wel au serieux nemen.
17-05-2019 - Bram
Ben op 18 april 2019 opgelicht door motorenplaza!!!ik moest een bse motor hebben (Volkswagen Seat) 875,00 euro...betaald na 2 weken werd het geleverd en....een fucking kale motor!! Sparribs zonder vlees ,extra hoge kosten erbij, want alles moest overgezet worden!!dit was niet de afspraak en ze liegen door het behang heen!!wie o wie weet iets om dit bedrijf aan te pakken??
17-05-2019 - nancy
Wij zijn uiteindelijk ons geld aan het terugkrijgen. Hebben ondertussen al 2/3 van totaal bedrag ontvangen en wachten nu nog op saldo. Dit hebben wij verkregen door slechte reviews te schrijven op site van Motorenplaza en via google. Ze zitten blijkbaar in slechte papieren want anders handel je zoiets meteen af om je goede naam te redden. Telkens ze hun belofte niet nakomen heb ik terug een slechte review geschreven met resultaat dat ze dan een deel betalen. Heb ook klacht neergelegd bij politie maar wij wonen in België en kunnen blijkbaar niet via internet klacht bij politie in Nederland neerleggen. Hebben het ook via fraude.nl aangegeven. Ik raad iedereen aan om zoveel mogelijk klacht neer te leggen waar je kan zodat ze hun handel ofwel sluiten ofwel op eerlijke basis verder gaan. Veel mensen houden het op den duur voor bekeken want je moet er wel veel tijd insteken en daar profiteren ze van hé.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?