Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

BV wonen, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
E-mail factuur
Bedrijfsnaam:
BV wonen
Naam:
Bram Vermeulen
Adres:
Havendijk 26
Postcode:
5017AM
Plaats:
Tilburg
Land:
Nederland
Telefoon:
0135353205
E-mailadres:
Product:
Contractkosten
Bedrag:
€ 484
Betaalmethode:
IDeal

Omschrijving van de melding:

Bram Vermeulen vraagt €400 contractkosten per huurder, en daar btw bovenop. Dan kom ik op €484 contractkosten. Dit is bij de wet verboden en hoort niet betaald te worden, of terugbetaald te worden. Sinds ik hierover een mail heb gestuurd krijg ik van Bram Vermeulen geen reacties meer. Meerdere huurders in dit gebouw hebben dat probleem.


Deel deze melding

Reacties (3)


21-11-2019 - Jitske
Ik wilde ooit een studio bezichtigen, hiervoor moest ik eerst 30 euro inschrijfkosten betalen. Tot zo ver prima, echter heb ik pas na de bezichtiging pas reactie gekregen dat “deze bezichtiging hem niet meer ging worden” en ik maar “gewoon verder moest kijken”. Echter zoek ik niet per defenitie een woning, en al helemaal niet perse bij BV wonen. Ik had toen gebeld met de vraag waarom ik eerst 30 euro moest betalen om vervolgens nooit de bezichtiging te kunnen bijwonen. Toen werd mij toegezegd dat ik het geld terug zou krijgen als ik geen andere woning zou vinden. Toen heb ik echter na vele mails en telefoontjes met de telefoniste niets meer gehoord. Tot de dag dat ik opperde Bram aan de telefoon te krijgen, toen werd mij op buitengewone schofterige wijze verteld dat hij dat nooit heeft gezegd, dat zijn telefoniste niks kan, en dat ik mijn “grote bek” maar is moest houden. Naar die 30 euro kan ik ongetwijfeld fluiten maar vooral de manier waarop Bram denkt te kunnen acteren: geld vangen voor service leveren maar op verzoek nooit antwoorden vind ik buitensporig wangedrag! DOE GEEN ZAKEN MET DEZE MAN
05-05-2020 - Anon
Na het Facebook bericht van Berend van Vliet met d.d. 05-05-2020 heb ik besloten op toch een bericht te plaatsen wat betreft Bram Vermeulen. Ongeveer 12 maanden geleden waren wij opzoek naar een appartement. Tijdens de bezichtiging was hij al erg nonchalant, daarnaast werden er enkele opmerkingen gemaakt die écht niet door de beugel konden.

De situatie was als volgt: ik en mijn ouders waren op de bezichtiging. Mijn vriend was aan het werken en kon derhalve niet aanwezig zijn. Echter, de vraag van Bram was of mijn vriend niet van een bepaalde etniciteit afkomstig was. Hij wou zijn appartementen niet verhuren aan mensen van een bepaalde etniciteit. Ik zal de etniciteit waarnaar hij verwees niet benoemen, omdat naar mijn inziens niet relevant is, maar na die opmerking was het mij al duidelijk dat ik hem niet als huisbaas wou hebben.

Uiteraard is dit bericht mijn woord tegen zijn woord, maar gezien de negatieve publiciteit wou ik mijn zegje ook gedaan hebben. Zonder enige vorm van bewijs kunnen wij uiteraard niks.
Maar wees alert met BVwonen!
07-05-2020 - Sanne
Ik ken een aantal mensen die verschrikkelijke ervaringen hebben met deze man. Als het niet gaat zoals hij het wil is die brutaal, onvriendelijk en onrechtvaardig. Het begint hartstikke leuk en aardig, maar je hoeft maar 1 keer tegen hem in te gaan en vervolgens laat die niks van hem horen. En als je wel wat van hem hoort komen er dingen uit zijn mond die écht niet kunnen... Niet te geloven dat z'n bedrijf überhaupt nog bestaat. Geen zaken doen met deze man!!
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?