Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Particulier, Afpersing bitcoin


Gemelde gegevens (Afpersing bitcoin)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Afpersing bitcoin
Gebruikte methode:
E-mail

Omschrijving van de melding:

Hallo,
цoю х aнзия нин
Ik wil niemand veroordelen en ik denk niet dat het verkeerd is om jezelf van tijd tot tijd te bevredigen maar als je naasten hier getuige van zijn is dit natuurlijk een grote schande.
щки х чыяpв aяу
Ik hou je al een tijdje in de gaten omdat ik je gehackt heb door middel van een trojan virus in een advertentie op een porno website. Indien je hier niet bekend mee bent zal ik dit even toelichten. Een trojannvirus geeft je de volledige toegang en controle over een computer, of elk ander apparaat. Dit houd in dat ik alles op je scherm kan zien en je camera en microfoon kan inschakelen zonder dat jij hiervan op de hoogte bent. Zo heb ik ook toegang gekregen tot al je contactpersonen.
кщв ш нмюхш фpp
Ik heb een video gemaakt waarop te zien is hoe jij jezelf bevredigt op de linker helft van het scherm en op de rechter helft zie je de video waar jij naar keek. Met een druk op de knop kan ik deze video doorsturen naar alle contactpersonen van je email en social media.
ooь я дгмгы ььв
Als je dit wil voorkomen maak je een bedrag van 1000 euro over naar mijn Bitcoin adres (Als je dat niet weet, zoek met Google "Bitcoin kopen").
дфп з ыцглл юхe
Bitcoin adres: 19ivHiuWyAjgFQCkJCFXEyqP77DKNd7VXL
зкб з гeтфв ькф

Zodra de betaling binnen is wis ik de video en hoor je nooit meer van mij. Ik geef je 72 uur de tijd om de betaling over te maken. Daarna weet je wat er gebeurt. Ik kan het zien als je de email hebt gelezen.
Aangifte doen heeft geen zin, deze email is namelijk op geen enkele manier te traceren en mijn Bitcoin adres ook niet. Ik maak geen fouten. Als ik erachter kom dat je toch aangifte hebt gedaan of dit bericht met iemand anders hebt gedeeld zal de video direct verspreid worden.
выэ х шббты ътж
Het delen van dit bericht zal er natuurlijk ook voor zorgen dat anderen dit gaan kopieren en dan kom je vanzelf weer aan de beurt.
ыыю г ььыpн вуэ
De groeten!


Deel deze meldingReacties (2)


27-03-2019 - f hendriks
Zelfde mail ontvangen, en gisteren mijn echtgenote ook, mail verwijderd en hier nu gemeld.
mvg F. Hendriks
26-04-2019 - Lambrecht W
Identieke mail ontvangen.Deze personen zouden moeten kunnen opgespoord worden en veroordeeld.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?