Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Digital Gaming Business, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Webshop
Bedrijfsnaam:
Digital Gaming Business
Land:
Nederland
Website / Webwinkel:

Omschrijving van de melding:

Dit bedrijf is naar mijn idee bezig malafide praktijken. 
Er worden digitale Playstation games verkocht in de vorm van accounts (waar ik later achter kwam).
De webshop stelt dat levering plaatsvindt binnen enkele uren, waar niet aan voldaan wordt. Daarnaast beweert de webshop dat levering tot 30 dagen kan duren, waarnaa herroepingsrecht vervallen is. De herroepingsrecht paragraaf in de algemene voorwaarden van deze website zijn in strijd met de rechten van de consument.

de situatie is als volgt:
Ik heb mij bedacht binnen de bedenktijd bij koop op afstand. Ik wil mijn bestelling annuleren en het geld binnen 14 dagen teruggestort hebben. Dit heb ik gecommuniceerd naar de webshop. De webshop reageert niet op emails, niet op Facebook privé berichten en verwijdert continue berichten op zijn Facebook pagina. Daarnaast zijn er veel andere mensen het dupe van deze webshop. 

Daarnaast vermoed ik dat de handel die deze webshop bedrijft niet legaal is. 


Deel deze melding
Reacties (4)


04-07-2017 - Sassmeets
Ik -en met mij vele anderen, zo zie ik in reacties op de fb pagina- heb ook zeer slechte ervaringen met Digital Gaming Business. Op 2 september Fifa 17 super deluxe besteld én betaald. Vanaf 29 sept zou de levering gebeuren. Niet alleen ik maar velen met mij, ontvingen niets. Veel reacties op hun fb pagina. De helpdesk reageerde op alle reacties. Levering zou later plaatsvinden. Reden onbekend. Op 3 oktober inlogcode en wachtwoord ontvangen. Fifa gedownload. Dit duurde een aantal uren, zodat ik de dag erna pas kon spelen. Wat nu: de dag erna is mijn code 'incorrect'. Sindsdien kom ik nergens meer in en heb ik het spel dus nog steeds niet kunnen spelen. En blijkbaar velen met mij. Want op hun fb pagina stroomt het vol met reacties v mensen. DGB reageert nergens op!! Mensen vragen steeds om reactie, ik ook, maar het blijft stil. Tot grote frustratie! Ik heb nu een mail gestuurd dat ik wil retourneren maar ook daarop reageren ze niet. Dus ik heb nu geen spel geen geld en ik krijg geen reactie. Beste Radar: neem eens een kijkje op deze site/fb pagina En mede lotgenoten: schrijf hier ook uw ervaringen. Misschien dat er via deze weg wel door DGB wordt gereageerd.
04-07-2017 - penne
ik ook opgelicht door deze jongens en vele met ons ... doe allen aangifte kan tegenwoordig digitaal en niet het op Facebook mvg art
04-07-2017 - Jorriej
Ik ben ook met ze in ze gegaan deze man heeft me belooft binnen n dag de game te hebben naar 1 week had ik nog niks toen heb ik gemaild dat ik mijn game niet meer wou en men geld terug 39.99 voor gta5 Xbox1 toe kreeg ik plots een mail met de instructie om de game te downloaden.. toen kreeg ik ook meteen door dat er iets niet pluis was! Ik heb de mail ook niet gebruikt en mijn geld terug geëist geen reactie tot gister plots moest ik een mail sturen met al mijn gegevens dat heb ik uiteraard niet gedaan en gevraagd om een bevestiging mail dat hij alles zou over maken hij zou binnen 24 uur reageren dat is tot op heden niet gebeurd! Wat meneer doet is illegaal en hackt andere mensen om toegang ter verschaffen tot games en ik denk door in eens toenemende vraag en blindheid van geld heeft meneer zich in de vingers gesneden en komt er nu niet meer uit! Want uit verhalen heeft deze meneer flink geld verdient.. en niet op een eerlijke manier!
27-09-2017 - Welkom
Hallo, Onderstaand adres staat KVK geregistreerd als hoofdvestiging van Digital Gaming Business: Dirkje Goedhartstraat 106 3065GJ Rotterdam


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?