Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Puck, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Advertentie op internet
Naam:
Puck
Mobiel:
0653262646
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Priveontvangst
Bedrag:
€ 350
Betaalmethode:
Contant

Omschrijving van de melding:

Zooooo... wat ben ik vanavond genaaid zeg! En dan niet op de manier die ik voor ogen had.....
Vorige week zag ik de advertentie van Puck op sexjobs.nl
Gereageerd en afgelopen dinsdag een reactie dat de mail in de spambox zat en zij niet eerder kon reageren.
Vandaag weer wat heen en weer gemaild, foto's uitgewisseld en afgesproken voor vanavond. Nog even kort gebeld met elkaar voor "het gevoel"
Via sms een adres doorgestuurd gekregen waar ik haar zou bellen. Nog een sms ontvangen dat er per ongeluk Deventer in de advertentie staat, maar dat het Zwolle is. Eerste keer dat ze een advertentie via deze site heeft, en was niet helemaal lekker gegaan. Oke, op de afgesproken plaats en gebeld.... en jaar hoor.. wordt niet opgenomen. Oke, prima, ben dicht bij huis, geen punt... Toch daarna een sms van haar dat ze onderweg is en met 5 minuten er is. Toch maar weer terug gegaan naar de opgegeven plek.
En ja hoor, daar kwam ze aan. Nog nahijgend van het harde lopen. Kwam in de auto zitten en had als verrassing een doos merci voor mij meegenomen, wat attent! Ze wilde in de auto graag ff kennis maken en babbelen over relatie's en werk enzo. Een mooie meid met een hele vlotte babbel. Haar relatie was over en had daarna een vaste datevriend wat ook gestopt was en nu op zoek naar een nieuwe datemaatje. "Oke, hoe lang wil je afspreken? Dan gaan we lekker naar mn huis." Voor de hele avond € 350 stond in de advertentie en ze vroeg of ik het geld bij me had en af we dat vast konden afhandelen. Prima, hier heb je het en we gaan er voor! Wij samen rijden, toen gaf ze onder het rijden aan omdat haar relatie over was ze weer bij haar ouders woonde. Maar geen punt, ze kan in het huis van haar zus daten, om eens af te spreken met een man. Al rijdende gaf ze aan ff de sleutel van het huis van haar zus op te pikken bij werkt bij de Hema. "Stop hier maar, haal ik de sleutel op en ben ik er zo weer". Helemaal goed! Ze stapt uit slaat de deur dicht en loopt richting de Hema. Dat is het moment waarop ik dacht KUT! die heeft mij te pakken zeg! Die komt natuurlijk nooit meer terug. En ja hoor, ik zie haar de steeg bij de Hema inlopen en foetsie! Voor het voordeel van de twijfel nog even gewacht en toen maar richting huis gegaan. Achteraf dom om het geld vooraf al te geven. Ze had zo'n goed verhaal en heeft mij daarmee flink ingepakt. Geen enkele twijfel tot het moment dat ze de autodeur dicht sloeg.... Wel mijn complimenten hoe zij dit heeft geflikt haha! Een soort van Pietje Bel of Kruimeltje in het groot. Ik dacht ze zal nu wel weer nahijgend bij een andere auto staan voor het volgende slachtoffer... Al met al natuurlijk niet netjes dat ze op deze manier geld van mannen afhandig maakt. Vandaar dat ik jullie daarvoor wil waarschuwen. Dus bij deze: wees gewaarschuwd! Deze oplichtster links laten liggen!! Nummer dat ze gebruikt is 0653262646


Deel deze meldingReacties (3)


11-03-2019 - Henrie
Is ze dit ? (Bijlage)
11-03-2019 - Chris
Ik denk dat ze wel zo sluw is om niet haar eigen foto te sturen maar een foto die redelijk overeenkomt met de beschrijving die zij van haarzelf geeft.
28-05-2019 - Opgelicht
is Ze dit? (Bijlage)


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?