Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Kars ausems, Internetoplichting


Gemelde gegevens (Internetoplichting)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internetoplichting
Gebruikte methode:
Chat, Facebook
Naam:
Kars ausems
Land:
Nederland
Rekeningnummer / IBAN:
NL06SNSB8814575126
NL06 SNSB 8814 5751 26
Social Media Url:
Gebruikersnaam:
Kars ausems
Product:
Mac book pro
Bedrag:
€ 100
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Ik heb gereageerd op en advertentie van
Kara ausems voor een Mac book en we kwamen tot een akkoord dat ik de helft van het bedrag zou over maken en bij ontvangst de rest
Ik maakte 100 euro over en heb toen verder helemaal niks meer van hem gehoord heeft me gelijk van facebook gewist en alles dus nu ben ik mijn 100 euro kwijt .


Deel deze melding

Reacties (9)


04-03-2018 - Cornelis Moreel
Zelfde figuur, maar dan een iPhone prijs €200. Niets gehad. Heb hem zo bang gemaakt dat het geld is terug gestort !!!!! Maar een pak slaag krijgt hij nog.
04-03-2018 - Jhoel
Heb je gegevens van hem waar ik hem Kan bereiken 06 nummer of een e-mail als je me daar mee kan helpen graag
04-03-2018 - Cornelis Moreel
Kars Ausems bood aan een iPhone 7 voor €. 200 te storten op rekening nl14bunq2205758667 t.n.v. hem gedaan dinsdag daarna was hij verdwenen. Maar ik ging verder. Ik heb met me 73 jaar zo bang gemaakt dat hij op zaterdag avond mijn geld terugstortte maar ik ben nog niet klaar met hem, heb flink wat familie in de buurt wonen.
Politie niet nodig 4 maart 2018
05-03-2018 - Guus
Ik ben de moeder van Kars. Kars zijn account us gehackt en iemand maakt gebruik van zijn identiteit. Wilt u alstublieft ook aangiffte doen? Wij gaan morgen naar de politie en hopen dat we degene te pakken kunnen krijgen.
05-03-2018 - Cornelis Moreel
Mijn geld is terug gestort. Maar of ik het geloven moet Wij willen hem graag in de ogen kijken. Zelfde naam 2 vers Hillenbrand bank rekeningen. We zijn in hetoosten van het land. Dit zou de 3e keer wezen dat ik genaaid was. Wie gaf er telefonisch antwoord.
06-03-2018 - Joel
Ik Kom hem als nog opzoeken ik wil mijn geld terug al moet ik hem Slopen zo makkelijk komt ie niet van mijn af. Ik kom aan je deur en dan ben je nog niet jarig geloof me jij bent de lul dus begint mijn geld terug te storten.
18-03-2018 - Dorian
Hallo, Ik wil graag even reageren om het bovenstaand adres. Dit is niet het adres van Karst Ausems want ik woon hier zelf. Ik heb helemaal niks met deze oplichting te maken en al helemaal geen idee waarom mijn adres gebruikt word. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie, deze zullen de zaak verder onderzoeken. Graag zou ik wel willen dat mijn adres van de website afgehaald word gezien alle bedreigingen die ik nu krijg.
10-08-2018 - Guus Ausems
Het account van Kars Ausems is gehackt en uit zijn naam zijn allerlei spullen verkocht en niet geleverd. Er worden ook meerdere rekeningnummers genoemd die niet op naam van Kars staan. Ook via al deze rekeningnumners kan de politie de oplichter niet vinden. Heel vreemd. Kars heeft aangifte gedaan. De politie hoopt dat alle gedupeerden dat ook doen.
16-08-2018 - Mattia
Ik heb ben dus ook opgelicht geweest door dit nederlands iban nummer maar onder de naam Chris van der kerkhof. Zo wouw deze man me een apple macbook pro retina verkopen voor 215 euro. Ben er dus ook bij maar is een andere naam maar wel het zelfde rekening nummer. (Bijlage)
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?