Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Tickets4u, Oplichting en fraude


Gemelde gegevens (Oplichting en fraude)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting en fraude
Gebruikte methode:
Betaald maar niet geleverd
Bedrijfsnaam:
Tickets4u
Naam:
Sidney Anthony Mantjes
Adres:
Trasmolenlaan 12
Postcode:
3447GZ
Plaats:
Woerden
Land:
Nederland
Telefoon:
0756122229
Mobiel:
0613779694
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Tickets A state Of Trance
Bedrag:
€ 487
Betaalmethode:
IDeal

Omschrijving van de melding:

PAS OP! PAS OP! PAS OP! Pas op voor dit bedrijf. Zij hanteren een logo van EUSTA waaruit zou moeten blijken dat zij een vertrouwd bedrijf zijn. Echter na wat doorlezen en zoeken op de website van EUSTA zelf te lezen dat Tickets4u.nl geroyeerd is als lid. Dit is niet zonder reden. Helaas ook ik deze keer erin getrapt. Kaarten besteld voor A State of Trance 23-2-2019 en nog niks mogen ontvangen. Op de website staat vermeld dat ze kaarten verkopen en na betaling via ideal per mail worden toegestuurd. Echter blijkt na betaling dat ze de kaarten niet op voorraad hebben en dat ze in bestelling staan bij de leverancier. Di is nu al sinds 28-1-2019 de status. Ondertussen blijven ze ook nu op dit moment de kaarten gewoon verkopen. Zojuist ook aangifte gedaan bij de politie wegens oplichting. Ook heb ik de bank op de hoogte gebracht van Tickets4u en bijbehorend rekeningnummer. Aangegeven dat het rekeningnummer gebruikt wordt voor oplichtingspraktijken en ook dat is nu in onderzoek bij ING. Het juridisch loket is ingeschakeld om te kijken wat zij kunnen betekenen en zagen meteen een zaak. Ik verzoek dan ook iedereen die problemen heeft contact met mij op te nemen zodat we dit bedrijf als collectief voor het gerecht kunnen slepen en dwingen tot terugbetaling en/of opheffing van Tickets4u.nl. Tevens is er een gerechtsdeurwaarder ingeschakeld om het betaalde bedrag terug te vorderen. De politie was al op de hoogte echter hebben zij meer aangiftes nodig om de zaak aan te pakken dus mensen aangifte doen!! Zaken worden gestaakt zodra kaarten zijn ontvangen. Simpel geld retourneren is niet meer acceptabel aangezien ook elke mogelijkheid nu ontnomen is om de kaarten via een andere weg te bemachtigen. Ook diverse tv programma's aangeschreven om deze zaak op nationale televisie te behandelen.


Deel deze melding

Reacties (2)


20-02-2019 - Arie Hoogeveen
Ook ik heb kaarten besteld in januari voor state of trance ( 166.-) en ook bij mij is niets geleverd. Ruim een uur in de wacht gestaan maar dit bedrijf is onbereikbaar.
20-02-2019 - David
Ik verzoek iedereen aangifte te doen en een ingebrekestelling te sturen. Mochten ze daae niet op reageren zal vanuit een gerechtsdeurwaarder een dagvaarding betekend gaan worden.


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?