Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Dycla Living Dordrecht, Ramona Stal, Opgelicht


Gemelde gegevens (Opgelicht)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Opgelicht
Gebruikte methode:
Webshop
Bedrijfsnaam:
Dycla Living Dordrecht, Ramona Stal
Naam:
Ramona Stal
Adres:
Johannes Spaanstraat 73
Postcode:
3313XC
Plaats:
Dordrecht
Mobiel:
0654238637
E-mailadres:
Rekeningnummer:
NL59RABO0151563918
NL59 RABO 0151 5639 18
Website / Webwinkel:

Omschrijving van de melding:

Opgelicht door Dycla Living Dordrecht, Ramona Stal; 
Hier op 20-03-2017 een bestelling geplaatst en betaald voor wijnrek. Vooraf proberen te toetsen of het betrouwbaar was, toen nog niks negatiefs te vinden over Dycla.

Bevestiging van bestelling en betaling ontvangen. Na twee weken nog altijd niks, mail gestuurd met vraag voor order status.
Geen reactie, dus gebeld naar 06- nummer. Twee maal geen gehoor. Bericht gestuurd via Facebook Messenger dan maar, wederom geen reactie.

Vandaag via openbaar profiel van de fb pagina een bericht gestuurd, wordt meteen verwijderd (en ik geblokkeerd). 
Inmiddels bij Google twee resencies geschreven door mensen met zelfde probleem, opgelicht... ben gewaarschuwd ! Op verzoek kan ik een foto van haar sturen. Adres gegevens etc uiteraard ook maar die staan nog online


Deel deze melding
Reacties (11)


04-07-2017 - avdsteeg
Wij hebben ook een vermoeden 16/3 wandbord besteld en betaald. En na talloze mails en antwoord verzoeken geen contact of antwoord.
04-07-2017 - Wtrj
Inmiddels het bord ontvangen van Dycla (voor het weekend, weliswaar scheef maar zelf wel even recht gemaakt). Vtv. verzendbevestiging ontvangen met heel schrijven erbij met reden van vertraging etc. Nu was ik sowieso van plan dit bericht te updaten. Echter denkt Ramona Stal me te motiveren met een hele mail die ik vandaag van haar ontvang, met dreigende toon dat ik mijn verhalen op internet moet verwijderen, want anders gerechtelijke stappen schadevergoeding etc etc! Ze gaat dus lekker met haar klantjes om, chapeau. Daarbij wordt ook ten onrechte beweerd dat ik mensen 'op een sluwe manier heb benaderd ' om niet bij haar te bestellen. Wat een lef... en vooral onzin. Heb haar getipt een cursus communicatie en bedrijfsvoering te nemen. Of ik jullie aanraad om hier te bestellen, dat kunnen jullie zelf wel invullen!
04-07-2017 - vliet295
Begin april leuk wand bord besteld dacht ik!!! Direct betaald maar totaal geen reacties op mailtjes, sms , gebeld reageren niet meer en zie net dat ik geblokt ben op Facebook
04-07-2017 - 020PR
Een aantal weken geleden een bestelling geplaatst via Dycla Living (Ramona Stal) ook direct betaald via Ideal. Kreeg enkele minuten laten gelijk de bevestiging per mail. Helaas tot op de dag van vandaag NIKS ontvangen! Op GEEN ENKELE MANIER krijg ik contact met haar! Op email reageert ze niet, op Facebook ben ik geblokkeerd. Via de telefoon wordt er niet opgenomen. Via Sms en Whatsapp wordt er ook niet gereageerd. Er is hier dus sprake van oplichting! Wil graag andere waarschuwen voor dit zwakbegaafde wezen. Bestel er niets!!!
05-12-2017 - marry
idd bij mij ook aan de orde 14-8-2017 bestelling geplaats en nu 5-12-2017 nog steeds niet geleverd helaas.gebeld en gemailt maar geen enkele reactie van hun kant.vandaag weer gebeld en gevraagd of ze over gaan tot levering anders ga ik aan gifte doen.Ze schriftt ergens dat ze geen oplichters zijn ,maar zo komt het wel over helaas.Wordt tijd dat ze eens orde op zaken gaan stellen.

27-12-2017 - C. Renes
Helaas zelfde ervaring met dit bedrijf. In juli een wandbord besteld en betaald en daarna nooit meer iets gehoord. Telefoon wordt niet opgenomen en op mails wordt niet gereageerd.
03-01-2018 - Ingrid
Bij mij helaas hetzelfde..26 augustus besteld en tot op heden niks!!! Tot mijn verbazing lees ik net een reactie dat het bord binnen 5 weken geleverd is bij iemand. Weet niet wat degene meer heeft als ik... Ik wacht al bijna 5 MAANDEN
06-02-2018 - Nicole
Ik heb precies hetzelfde ervaren. Ook betaald en een bevestiging gekregen. Wel binnen gekregen, maar kapot. Nogmaals contact gehad met een reactie dat er een nieuw bord zo spoedig mogelijk verstuurd zou worden. Echter deze nooit ontvangen. Overal berichten, mails, apps gestuurd, nooit meer een reactie ontvangen!!
14-03-2018 - Cindy Vande Ginste
Op 8 december 2017 bestelde ik een tekstbord bij Dycla Living Dordrecht, Ramona Stal online via dyclaliving.nl. Met verzendkosten 40 euro. Op 7 februari stuurde ik nog een mail met vraag om voorziene levertermijn. Ik had geduld gezien op de website 12 weken stond. Op 14 maart belde ik het telefoonnummer op 06 54238637, maar zonder antwoord. Via de Facebook pagina merk ik dat er wellicht heel wat boze reacties zijn, maar die worden weggefilterd. En nu lees ik hier via deze website dat er nog meerdere slachtoffers zijn. Laat dat bedrijf aub stoppen.
23-09-2018 - peter
ja en van ons geld zit ze als ze even moet nadenken om nog meer slachtoffers te maken van ons geld op een camping in Hoeven grrrr de lef dat ze nog heeft ook.
25-11-2018 - Nathalie Uiterwijk
Mijn zus heeft vorig jaar december een wandbord besteld van €80,- en nooit gekregen!
Mails en telefoontjes worden niet beantwoord en inmiddels zijn we op elke sociale media omtrent dycla living geblokkeerd.
Deze Ramona Stal is niet te vertrouwen en moet zeker gestopt worden!


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?