Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Booking LT, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Telefoon en mail
Bedrijfsnaam:
Booking LT
Naam:
Online deals & AMB sales marketing b.v.
Adres:
Trasmolenlaan 12
Postcode:
3447GZ
Plaats:
Woerden
Land:
Nederland
Telefoon:
0857326678
Mobiel:
+36707177347
E-mailadres:
Rekeningnummer / IBAN:
NL16INGB0009098914
NL16 INGB 0009 0989 14
Product:
Vakantie
Bedrag:
€ 109
Betaalmethode:
Offline betaling
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Telefonisch hebben ze mij een aanbod gedaan, dat is op tape opgenomen. Dit zou een vrijblijvend aanbod zijn. Ik heb aangegeven de info via de mail op mijn gemak te bekijken.
Later (9-2-2019) ontving ik een bericht op mijn telefoon dat ik te laat ben met betalen en de factuur niet is voldaan. Na wat zoekwerk kwam ik erachter dat dit bedrijf mensen oplicht, vandaar dat ik nu melding maak van deze oplichting.


Deel deze melding

Reacties (10)


10-02-2019 - Harrie Goossens
Telefonisch hebben ze bij mij hetzelfde gedaan, er is hierbij aan mij een aanbod gedaan, dat op tape opgenomen zou zijn. Dit zou een vrijblijvend aanbod zijn. Nu meerdere betalingsherinneringen ontvangen dat ik niet tijdig gereageerd zou hebben op een vrijblijvend aanbod. Herhaaldelijk gebeld met de firma, echter geen contact kunnen krijgen, zelfs niet na 30+ minuten in de wacht staan. Na uitzoekwerk inderdaad het zeer sterke vermoeden van oplichting, dit vanwege de vreemde mail, het niet kunnen contacteren van de firma, en het feit dat een vrijblijvend aanbod meteen gefactureerd wordt. (Bijlage)
12-02-2019 - Ook opgelicht
Dag allen. Ook ik heb precies dezelfde situaties.
Aanmaningen blijven komen. Met verhogingen
Ik probeer via mail deze afzenders te blokkeren.
Ze sturen berichten via INFOSMS ik krijg dit niet geblokkeerd.
Ik betaal in ieder geval niet.
Zou fijn zijn dat dit stopt. Geen idee hoe

Vervele
20-02-2019 - PAS OP VOOR BOOKING LT
Toch wel erg fijn dat we zulke louche dingen met elkaar delen. Zojuist Booking LT aan de lijn gehad. Tijdens het telefoongesprek maar even snel op de computer gegoogled en na dit te hebben gelezen de dame aan de lijn geconfronteerd met de slechte ervaringen. Reactie was 'meneer ik versta u niet zo goed'. Yeah sure.. Direct aangegeven geen mail te willen ontvangen en hier geen interesse in te hebben.

Keep up the good work! Dank
28-02-2019 - Doortje Voss
ook ik werd verleden week gebeld door dat bedrijf ik heb al 5 keer een mailtje gestuurd dat ik het wil annuleren maar krijg geen reactie heb weer mail gestuurd en gezegd dat ik de politie heb ingeschakeld nog geen reactie ik wacht het nog even af
05-03-2019 - jacqueline
ik heb hetzelfde meegemaakt
krijg nu heletijd mail dat ik moet betalen
vertrouw dit absoluut niet
heb ook verder niks ontvangen van een vakantie of zo
06-03-2019 - Doortje Voss
ik heb iedere dag een mailtje naar dat bedrijf gestuurd en zowaar kreeg ik het gisteren zwart op wit dat ik het geannuleerd heb daar ben ik heel blij mee dus voor mij een goeie afloop
09-03-2019 - jswisse
onverwachts werd ik gebeld toen ik op bezoek was.heb nog nooit op zo,n telefoontje geantwoord nu deed ik het. heb niet gehoord dat men het gesprek op zou nemen en ook niets over een termijn van reactie gehoord.
Heb wel gevraagd of men toch wel een erkend bedrijf was, en daar reageerde men boos op.had een raar gevoel over alles maar legde dit naast me neer. nu kreeg ik 2 x aanmaningen of ik maar binnen 7 dagen wilde betalen. heb geprobeerd te bellen, 10 minuten gewacht, geen gehoor. 2x een mail gekregen waarin men dreigt met een incassobedrijf. geprobeerd te mailen en deze mail blijft in mijn concepten staat. rekening gekregen en wil dit niet betalen. hoe dom
kon ik zijn hier in te trappen.zal aangifte doen bij de politie.
09-03-2019 - Cher
Hier precies hetzelfde, blijf aanmaningen krijgen


Hoe kan ik dit stoppen?
13-03-2019 - jean
Telefonisch hebben ze bij mij hetzelfde gedaan, er is hierbij aan mij een aanbod gedaan, dat op tape opgenomen zou zijn. Dit zou een vrijblijvend aanbod zijn. Nu meerdere betalingsherinneringen ontvangen dat ik niet tijdig gereageerd zou hebben op een vrijblijvend aanbod. heb gebeld en werd op een on vriendelijke manier te woord gestaan ze konden niks doen, krijg per week 4 mails om te betalen, dit moet stoppen wie kan helpen
20-03-2019 - sanne
helaas is dit mij ook overkomen. telefonisch werd mij vrijblijvend een aanbieding gedaan die ik binnen 14 dagen kon annuleren. zojuist de herinneringsmail ontvangen dag ik niet betaald heb. op geen enkele manier kon ik echter de aanbieding annuleren. iemand al een oplossing?
Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?