Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Booking LT, Mogelijk oplichting


Gemelde gegevens (Mogelijk oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Mogelijk oplichting
Gebruikte methode:
Telefonisch en email
Bedrijfsnaam:
Booking LT
Naam:
Booking LT / CRM
Adres:
Transmolenlaan 12
Postcode:
3447GZ
Plaats:
Woerden
Land:
Nederland
Telefoon:
0857326678
E-mailadres:
Bedrag:
€ 108

Omschrijving van de melding:



Boekings Code - NhBGTfG000516 - U kunt niet reageren op deze mail. Neem contact op via deze link: klik hier


Beste H. Hoogmolen,

In de bijlage vind u de boekingscode dat is gereserveerd voor u.

Het voorstel is geldig tot: 18-02-2019

Hierbij het boekingscode die u alvast kunt gebruiken om onvergetelijke vakanties mee te maken.

Boekings Code - NhBGTfG000516


Wat kunt u doen met de Boekings Code?

U kunt reizen boeken 1 hele jaar lang tot wel 60% Korting.
1 Gratis reis naar gewenste bestemming hieronder:
Rome
Barcelona
Praag
Venetië
Parijs
Budapest
U kunt met uw boekingscode met een van onze reisadviseur altijd om adviezen vragen voor geen enkele kosten.
SPECIALE AANBIEDINGEN
AFMELDING


Mocht u toch geen gebruik willen maken kunt u binnen 14 dagen een afmeld formulier invullen via de onderstaande button

AFMELDFORMULIER



VRAGEN?


Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken via de onderstaande contact gegevens.

Hopelijk zien wij u als klant tegemoet.


Met vriendelijke groeten,

Booking LT.

Tel: +31 (0) 85 732 66 78
Email: [email protected]

Online Deals & AMB Sales Marketing B.V.
Trasmolenlaan 12
3447GZ Woerden


Booking LT

Geachte medewerker van meldnu.nl

Ben telefonisch benaderd op 04-02-2019 met bovenstaand aanbod en heb deze bevestigd met een ja antwoord. Ben totaal niet gelukkig met mijn beslissing, het kwam nogal overrompelend op mij over.
Na het gesprek wat redelijk onduidelijk was, zag ik op mijn telefoon that het nummer anoniem was.
Heb nog geen actie ondernomen om te annuleren, graag Uw advies.
Noot: Heb bovenstaand ontvangen als spam mail.
Met vriendelijke groet

Huub Hoogmolen


Deel deze melding





Reacties (17)


06-02-2019 - Volkan
Beste heer ik ben sinds twee dagen ook bezig met deze oplichters. Ze sturen geen email terug van de annulering en denken slim te zijn door na twee weken te zeggen dat ze niks hebben ontvangen over de annulering. Smerige praktijken heb al de politie gebeld hierover en het juridisch loket gesproken. Je moet ze mail sturen dat je volgens je consumentenrecht hiervan af wil binnen de gestelde termijn. Ik laat dit heel hoog opspelen want wie denken ze wel dat ze zijn ik ben niet van gisteren. Vooral die telefoniste die ik geschreeuwd heb. Het zijn oplichters maar ik betaal helemaal niks aan ze hufters!!!!
06-02-2019 - Car
Beste Huub,

Ook mij hebben ze net gebeld met een verhaal over goedkoop reizen. Ik ben hiermee akkoord gegaan. Toch had ik een onderbuik gevoel en ik ben het 1 en ander gaan uitzoeken. Ik heb het hoofdkantoor gebeld en gevraagd voor hun kvk nummer. Dit ziet er allemaal netjes uit.

Ik weet niet of je wat hebt aan deze informatie. Ik heb zelf ook nog mijn twijfels.
06-02-2019 - Volkan
Het ziet er netjes uit allemaal echter vraag k me af waarom ze de bevestiging telefonisch vastleggen( onderbuikgevoel) nu vraag ik om een bevestiging van de annulering en ik ben gewoon op tijd krijg ik niks in mijn mailbox terwijl ze zeggen dat dit al drie keer is verstuurd. Ik heb ook nog alternatieve emailadressen bijgegeven maar dat mag blijkbaar niet(onderbuik) Ik ben iig niet van plan dit te betalen en speel dit erg hoog op mocht het zover komen.
06-02-2019 - Car
Ik kom terug op mijn vorige mail. ik heb ze net gebeld om te zeggen dat ik toch geen speciale aanbieding wil. Ik heb ruim een half uur aan de telefoon gewacht. Ik heb gezegd dat de afmeldformulier in mijn email het niet doet. Dit heeft Linda gelijk telefonisch afgehandeld (geannuleerd). Ik heb ons gesprek ook voor de zekerheid opgenomen. Ik wacht mijn mail bevestiging af.
06-02-2019 - Volkan
Beste heer dat klopt dat heeft ze bij mij ook gedaan (zei ze) maar ik wil dit graag in een vorm van bewijs terug zien en wil een email bevestiging ipv telefonische afhandeling, ook heb ik ons gesprek opgenomen idd maar k wacht nog steeds op n bevestiging.. Die dr nooit gaat komen ben benieuwd of u die krijgt..


11-02-2019 - G Stam
Ik ben 25 januari gebeld door booking tl.crm. Daar werd gezegd dat ik goedkoop op reis kon voor 90 euro en dat voor 2 personen. Ik vraag of dat op de mail willen zenden, dat kan, ze vragen wel of ze een stukje mogen opnemen. Ik vond dat raar en een paar uur later ga ik zoeken op booking tl.crm en ik merk dat het oplichting is. Ik heb dus niet gereageerd op de mail maar nu zijn we twee weken verder en krijg ik mails dat ik 108 euro moet overmaken. Dit moet binnen 14 dagen betalen. Voor een code waar niks mee gedaan is.
11-02-2019 - Volkan
Om even terug te komen op mijn berichten. Na aandringen d.m.v boze telefoongesprekken en een lange nette brief waarin ik heb aangegeven dat ik mijn advocaat erop heb gezet, de consumentenbond heb ingelicht en de politie heb ingelicht heb ik een bevestigingsmail ontvangen. Ik zat ook ruim in de 2 weken bedenktijd, het ging mij echter om de bevestigingsmail van de afmelding ondanks dat Linda het had afgemeld in het systeem.
18-02-2019 - Frank
Ook ik werd vandaag gebeld. Ze doen zich voor als gelieerd aan booking.com - "Dat heet nu bookingLT" en deden me een offerte n.a.v. een vragenlijst die ik ingevuld zou hebben (wat ik bij booking.com inderdaad weleens doe ter beoordeling van een hotel). Na een korte zoektocht werd me meteen duidelijk dat bookingLT.com niets te maken heeft met booking.com en ook kwam ik snel op meldnu.nl terecht. Ik direct online geannuleerd en ook de telefoon gepakt om me af te melden. Na vijf minuten in de wacht kreeg ik iemand aan de lijn die me netjes afmeldde en me ook een bevestiging van de annulering stuurde. Hopelijk is het daarmee afgedaan (en is het dus een geval van aggressieve marketing, maar geen oplichting); de tijd zal het leren.
19-02-2019 - Danique
Dag,

Ik heb telefonisch gezegt dat ik het aanbod wel wilde bekijken. Maar toen ik de mail kreeg zag ik dat het om een contract ging!! Was totaal niet duidelijk gecommuniceerd. Ik heb direct gemaild dat ik niet geïntresseerd ben. Nu heb ik toch afgelopen vrijdag een factuur ontvangen. Gister en vandaag een uur (!!!) in de wacht gestaan. Het voelde niet goed dus ik ben gaan googlen en kom jullie bericht tegen. Ik ga ook niets betalen en een melding bij de politie doen. Hopelijk laten ze ons met rust en zijn verdere acties niet nodig.
21-02-2019 - Theo van Gastel
Ik maak hetzelfde mee.
Ik kreeg op 18 febr 2019. de 14 dagen zijn verstreken volgens hen.
Bookinig LT CRM zou een mail ter bevestiging hebben verstuurd, maar die heb ik nooit ontvangen en werd gezegd dat het gesprek opgenomen is.. Tegelijkertijd heb ik een rekening ontvangen tnv Online Deals & AMB Sales Marketing BV van 108,90.
Ik heb hen bericht, dat ik me niet bewust ben van de booking en dat ik nav de rekening mijn zogenaamde booking intrek, waarop ik het recht heb, dirt binnen 14 dagen te doen.
Hun reactie was een herhaling van de eerste mail van de rekening op 18 februari, met dreiging van administratiekosten
21-02-2019 - Caylie Grootveld
Ik heb hetzelfde telefoontje ontvangen. Als ik op de website ga kijken zie ik een vrij amateuristische opzet. Als je naar het kopje contact gaat zie je dat het bedrijf gevestigd is in Litouwen, wat vreemd is want het adres onder aan de mail geeft woerden aan. Volgens de website is er zogenaamd maar 1 klantenservice medewerker en 2 reisadviseurs, dit vind ik vreemd. Want ook zeggen ze al 25 jaar ervaring te hebben. Ik heb nog nooit van dit bedrijf gehoort. En als ze dan echt zulke goedkope deals zouden hebben zou het toch wel eerder bekent zijn geworden. Dit zaakje stinkt.
26-02-2019 - chrissy
wij hetzelfde gehad,toch maar mail gestuurd met annulering,voordat ik hem verstuurde eerst screenshot gemaakt,en nadat het verstuurd was,weer een screenshot,wel gedreigd als wij voor 1 maart geen annulering mail kregen,dat ik dan de consumentenbond in zou schakelen...blij dat ik jullie reacties heb gelezen,anders was mijn mannetje er mooi ingetrapt.
01-03-2019 - Nancy Lemmen
22 febr. werd ik gebeld met het aanbod om een bon voor een ticket te kunnen kopen zodat ik samen met iemand die ik gratis mee zou kunnen een reis zou kunnen maken naar verschillende steden inclusief vliegreis. Te mooi om waar te zijn natuurlijk maar de jongen zou het aanbod in een mail naar mij sturen zodat ik het over kon lezen en dan een beslissing kon maken of ik ja dan niet mee akkord zou gaan met het voorstel. Aan de telefoon verstond ik booking.com. Ik vroeg het nog eens na en weer verstond ik booking.com. Toen ik de mail zag en bookinglt.com zag en alle schrijffouten wist ik dat het oplichting was. Ik ben nog naar hun site gegaan waar je niet aankon klikken, hij deed het het. Zaterdag 23 febr. heb ik me afgemeld via de link in de mail en om bevestiging gevraagd die ik tot op heden niet ontvangen heb. Maandag 25 febr. heb ik gebeld en daarna drie kwartier in de wacht gestaan en uiteindelijk geen contact gehad. Weet iemand wat ik kan doen behalve dan rechtsbijstand inschakelen aangezien ik dan kosten maak terwijl ik eigenlijk niets met ze heb afgesproken. Bovendien zou als ik akkoord zou gaan er een product/reis moeten zijn maar die is er niet.

N. Lemmen
10-03-2019 - Peter
Zelfde verhaal hier. Stom praatje aan de telefoon en vervolgens beweren dat er een overeenkomst is. Ik word per sms steeds benaderd met verhogingen van het incassobureau wat net zo fake is. Een overeenkomst zonder adres van mij. Knap hoor..
Hier gaat geen cent betaald worden in geen 1000 jaar.
16-03-2019 - Andre
Onderstaand mijn bevindingen waarom ik twijfelde aan de getrouwheid van het bedrijf;
- De site en de mails staan vol taal- en grammaticale fouten.
- Foto's van medewerkers van Bookinglt.com wijzen via google search naar andere personen;
- De diverse mails bevatten andere aanbiedingen, die niet overeenstemmen, Er worden verschillende kortingen aangeboden. Gesproken wordt van respectievelijk maximaal 50-60-70% kortingen op reizen.
- De site van Bookinglt.com bevat onjuiste informatie.
- BookingLt.com maakt gebruik van een onbeveiligde website.
- BookingLt.com is gevestigd in Litouwen.
- Mogelijk wordt de bij ING-Bank aangehouden rekening NL16INGB0009098914 gebruikt als derdengeldenrekening. Wanneer dit het geval is, is dit juridisch niet toegestaan.
- Openbare bronnen (internet) laat veel meldingen zien van fraude en poging tot fraude van het bedrijf.

De voortgang van het incassotraject maakt ook geen betrouwbare indruk.

- Er worden meermalen gelijksoortige herinneringen verstuurd.
- Incassobureau Deals To Pay (Dealstopay.com) werkt met een onbeveiligde internetsite.
- De site van het incassobureau vermeldt geen KvK nummer.
- De site van het incassobureau vermeldt geen bankrekening- of telefoonnummer of adres van het bedrijf.
- Teksten van het incassobureau zijn 100% gelijkwaardige aan teksten van andere incassobureaus.
- Er worden door het incassobureau geen disclaimer en algemene voorwaarden vermeld op de site

Mijn advies aan iedereen is niet betalen en mails blokkeren.
17-09-2019 - Jacqueline Gracia Montes
Ik werd gisteren in de ochtend gebeld door een zogenaamde incassobureau want die zogenaamde reis aanbieding die in de lente had geboekt niet betaald had en nu had het bedrijf naar een incasso bureau overgestapt. het bedrag van de reis voor twee personen was 90 euro en nu is 159,95 geworden door de administratiekosten van de zogenaamde incasso bureau.. ik wist werkelijk niets meer over want die zogenaamde bedrijf had mij niet snel een factuur gestuurd en ik was inmiddels vergeten dus ik dacht er komt niets meer van. ik vroeg aan de incasso bureau of ze mij wilden de gegevens van de Booking LT doorgeven ik wist niet eens hoe die bedrijf heette en ik zei erbij want als ik betaald wil ik ook mijn reis alsnog kunnen boeken dus ik kreeg een mail terug dat nadat ik betaald had kon ik contact opnemen met [email protected] het is nog steeds vaag allemaal er zit geen telefoonnummer en geen kvk nummer hoe dan ook ik ga zowiezo ze bij de belastingdienst aangeven en bij de politie
24-09-2019 - Nancy Lemmen
Ik heb een mail gestuurd(in de twee weken bedenktijd) dat ik af zie van het aanbod en heb er duidelijk bij vermeld dat ik dus nog in mijn bedenktijd zit. Ook heb ik erbij vermeld dat hun website met reizen het niet doet en dat ik weet dat het oplichters zijn. Dat ik er werk van zou maken als ik zou moeten betalen voor iets( een reis die niet te boeken is) en ik daarvoor rechtsbijstand zou gaan inschakelen. Ik heb daarna niets meer gehoord van deze oplichters.
Ook al zit u niet in die twee weken bedenktijd meer heeft u niets te vrezen want zij hebben geen product. Ook hebben zij geen adres en kunnen dus geen deurwaarder langs sturen oid. Niet bang zijn mensen en zeker niet toegeven aan hun gedram. Blokkeer bookinglt.com.




Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?