Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Kado Idee Nederland, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Website
Bedrijfsnaam:
Kado Idee Nederland
Adres:
Koornmarkt 9-12
Postcode:
4001KW
Plaats:
Tiel
Land:
Nederland
Telefoon:
0850020965
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Theebeurzen
Bedrag:
€ 108,93

Omschrijving van de melding:

Op 3 maart twee theebeurzen besteld en direct betaald. In de opdrachtbevestiging stond dat levering twee a drie werkdagen zou duren. Aangezien het om verjaardagskadootjes ging was dit acceptabel qua tijd. (10 maart) Vandaag, 31 maart 2016 nog steeds niets ontvangen. Op ingesproken boodschappen wordt niet gereageerd, email wordt niet beantwoord.? Is de betaalde €108,93 verloren of kan deze op de een of andere manier worden teruggevorderd.


Deel deze melding
Reacties (5)


04-07-2017 - TimH
Via het telefoon nummer zijn alleen berichten achter te laten, je krijgt niemand te spreken. Vandaag nog maar weer eens een bericht achtergelaten.
04-07-2017 - RielvT
Ook ik ben erin getrapt vrees ik:-( Theemuts besteld. Was eigenlijk een cadeau voor moederdag. Ik kreeg netjes een bestelbevestiging met ordernummer en factuurnummer en een betalingsbevestiging. Ik heb helaas betaald met Ideal en het zal de banken in NL jeuken of je er iets voor krijgt of niet. Inmiddels via het contactformulier ok al een vraag en klacht ingediend en het nummer meerdere keren gebeld. geen contact mogelijk en evenmin reactie. Nu dus maar Consuwijzer benaderd en online aangifte gedaan van oplichting. Straks mijn rechtsbijstandverzekering inschakelen en een vordering instellen op deze dame die denkt dat ze slim is. Wat kan i hier kwaad van worden zeg?
04-07-2017 - Joseph21
Let op : Kado Idee Nederland is statutair bij de KvK. gevestigd op de Koornmarkt in Tiel. Hun postbusadres en telefoonnummer zitten echter in Culemborg. De website is van Goods and Gifts uit de Wielingenstraat in Purmerend. En met deze laatste firma doe je dus eigenlijk zaken. En hierover regent het al langere tijd klachten bij de Consumentenbond en het Fokforum. Dus de mafiosa heeft weer eens met precisie Babylonische spraakverwarrede toestanden toegeslagen.
28-08-2018 - Abe
Kado idee Nederland.
Voor mij dezelfde ervaring, besteld, betaald,daarna nooit meer iets vernomen. Geen reacties op email, telefoon nummer buiten gebruik.
Oplichters die volgens berichten op social media al heel lang actief zijn.
Gelukkig geen al te groot bedrag maar blijft pure diefstal
31-12-2018 - Stefan
Wij zijn ook benadeeld. Heeft iedereen aangifte gedaan?


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?