Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Garage Beek, Misleidende verkoop


Gemelde gegevens (Misleidende verkoop)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Misleidende verkoop
Gebruikte methode:
Misleidende verkoop
Bedrijfsnaam:
Garage Beek
Adres:
De Beeke 12
Postcode:
5469DW
Plaats:
Erp
Land:
Nederland
Telefoon:
0413301470
Mobiel:
0636420546
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Auto
Bedrag:
€ 7000
Betaalmethode:
Cash

Omschrijving van de melding:

Ik kan het betoog van Roger op garage Beek alleen maar beamen. Garage Beek in Erp is een zogenaamde garage, (het pand straalt aan de buitenkant uit als zijnde een garage) Het blijkt in principe geen garage maar een handelaar te zijn. Ze beloven koeien met gouden horens, maar je koopt er een kat in de zak! Helaas ben ik er zelf met beide voeten ingetrapt voor € 7000,=.
Medio november een auto gekocht met de mededeling dat het twee weken kon duurde voordat deze klaar was en op kenteken stond. Na menig keren contact gehad te hebben, (er wordt ook telkens gezegd: we bellen terug, maar dat doen ze niet) werd het ruim 4 weken voordat de auto opgehaald kon worden. Er werd gezegd dat de auto gekeurd was, maar ik kreeg geen keuringsbewijs, wel een toelating van het RDW. Een week later sloeg de motor af bij een stoplicht. Die heb ik af moeten laten slepen. Er is contact met garage Beek gemaakt maar die vertelde dat zij de wagen niet konden ophalen want de ophaalwagen was in Duitsland, dus moest ik zelf maar zien hoe de auto in Erp kwam. Er werd gelijk gezegd dat er geen financiële tegemoetkoming hiervoor betaald werd, ondanks de 12 maanden garantie. Er ook gezegd dat de garantie, die zij geven, alleen op materialen is en niet op de arbeidsuren of andere bijkomende zaken. (Dit staat, als je goed leest, in het koopcontract). Na een week, na veel pijn en moeite en vele keren bellen, was de auto gemaakt. Er was een sensor verwisseld en dit kost het exorbitante bedrag aan arbeidsloon van € 320,=.
We hebben de auto na laten kijken bij een gerenommeerde garage en kwamen tot de volgende conclusie: het ruitenvloeistoftankje was lek, (Deze was vervangen maar met een tankje van een ander merk auto) de beschermingsrubbers (balgen) van het stuurhuis waren kapot, het derde remlicht was kapot en de code van de reservesleutel is niet kloppend. Komt nog daarbij een sensor die het na 300 kilometer begaf, met de daaraan verbonden kosten. Je verwacht dat als je voor een auto € 7000,= neerlegt, dat er dan ook enige service en garantie bij zit. Bij deze handelaar stelt een garantie van 12 maanden niets voor, is dat nul komma nul. Ik ben met dit verhaal naar de politie gegaan en die vertelde dat ik zelf beter had moeten opletten en dat zij hier niets aan kunnen doen.
Mijn dringende advies aan iedereen is: wilt u een auto kopen, blijf uit de buurt van garage Beek in Erp. Die verkoper is een charlatan eerste klas. Hij heeft mooie praatjes, maar daar moet je doorheen kijken. In de weken die ik hem nu meegemaakt hebt is hij al drie keer geopereerd aan z’n rug. Hij beweerde telkens, als ik hem belde, dat hij de volgende dag geopereerd zou worden. Belde je een dag later dan zat hij gewoon op kantoor. Een gezegde is: “een mens die getekend is door God, moet je niet vertrouwen”. Als u deze man recht in de ogen kijkt, weet u precies wat ik bedoel.


Deel deze melding

Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?