Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Timon (T.Q.C.) Jansen, Internetoplichting Marktplaats


Gemelde gegevens (Internetoplichting Marktplaats)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Internetoplichting Marktplaats
Gebruikte methode:
Advertentie op Marktplaats
Naam:
Timon (T.Q.C.) Jansen
Land:
Nederland
Mobiel:
0616594920
Rekeningnummer:
NL78BUNQ2291284258
NL78 BUNQ 2291 2842 58
Gebruikersnaam:
Janse
Betaalmethode:
IDeal BUNQ betaalverzoek

Omschrijving van de melding:

BUNQ aanbetaling voor sonos speakers aangeboden via marktplaats. Direct na succesvolle overmaking is het contact verbroken.


Deel deze melding




Reacties (2)


07-01-2019 - koos hoogland
HALLO,
Ik ben afgelopen weekend opgelicht op marktplaats.Er werden sonos producten aangeboden zogenaamd van een computershop in amsterdam omdat die ermee stopten.ik had een sonos playbar en een subwoofer gereserveerd.ik heb eerst nog wel gechecht of het bedrijf in geschreven stond bij de kvk.dat klopte,er stond zelfs het kvk nummer vermeld en het volledife adres in amsterdam en ook een tel nr'.
Ik heb dus de betaling via ideal en via mijn ing rekening gedaan.
het ging bij mij ook via Bunq op naam van een zekere imjad die ook bij het bedrijf zou werken.Later toen ik het geld had ovrgemaakt kwam ik een paar ongeveer dezelfde advertenties tegen op marktplaats onder een andere naam en in een andere plaats.Daarna kwam ik ook een adverteerder tegen die waarschuwde voor een bende die sonos produkten aanboden via bedrijven die allang niet meer bestonden.er stonden wel 10 verschillende rek nrs op waar mensen het geld op moesten storten.Ik weet dat het volledig mijn eigen schuld is dat ik er in ben getrapt maar vond het toch goed om het hier te melden ook voor
eventuele volgende slachtoffers.
03-06-2019 - Puck
Ik heb helaas hetzelfde probleem gehad. Ze hadden een advertentie geplaatst onder 'Zaan computer' met een leegverkoop van voorraad. KvK gecheckt etc en na de betaling voldaan te hebben is er geen contact meer geweest en is het email account opgeheven.
Ik dacht goed onderzoek gedaan te hebben, blijft het risico van online kopen ben ik bang. Nu via een ander bedrijf alsnog een telefoon gekocht, duurste aankoop in tijden... Pas op inderdaad voor de rest, het lijkt allemaal heel legit, maar haal het gewoon af, als dat om een reden niet kan gewoon niet doen!


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?