Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Partij speurders, Misleiding


Gemelde gegevens (Misleiding)

Gepleegd door:
Particulier
Soort melding:
Misleiding
Gebruikte methode:
Berichten via marktplaats
Bedrijfsnaam:
Partij speurders
Naam:
I.Y. Karacadagli
Land:
Nederland
Mobiel:
0686008872
Rekeningnummer / IBAN:
NL21INGB0674773837
NL21 INGB 0674 7738 37
Gebruikersnaam:
Partij Speurders
Product:
Video deurbel camera Ring
Bedrag:
€ 51
Betaalmethode:
IDeal BUNQ betaalverzoek

Omschrijving van de melding:

Hallo,

Paar dagen geleden heb ik een Video deurbel Camera gekocht genaamd Ring. Na paar dagen vroeg ik mijn eigen af waar de bestelling bleef. Normaliter is een bestelling uiterlijk binnen 2 dagen verzonden, beste DHR. I.Y. Karacadagli Heb ik wederom een bericht gestuurd van waar mijn bestelling bleef, hij gaf mij een printscreen van de track en trace van AliExpress, dit noemde hij dropshipping, in zijn advertentie heeft hij nergens staan dat een bestelling erg lang kan gaan duren, door slechte en onbeleefde gedrag van meneer wilde hij mijn geld niet retour sturen omdat ik van de koop afzie. Tijdens ons gesprek op marktplaats vroeg hij ook voor de verzendkosten, die hij ook zelf niet betaald aan Aliexpress (zojuist gekeken en bestelling wordt gratis verzonden via Aliexpress), dit is fraude op den top, door eerst geld van mensen te ontvangen en vervolgens met dat zelfde geld een bestelling plaatsen met verzendkosten die hij zelf ook niet betaalt. Hele slechte ervaring hiermee en wil iedereen attenderen om zelf via Aliexpress bestellingen te plaatsen die goedkoper zijn dan via hun. Heb enorm spijt van mijn aankoop, want als de bestelling niet geleverd wordt via AliExpress, wat ik al eens een keer eerder heb meegemaakt via Aliexpress dan ontvang je het geld retour zonder dat je de bestelling hebt ontvangen, nu heb ik natuurlijk deze bestelling niet via mijn account geplaatst maar gekocht bij Partij Speurders, waar ik dus geen inzage over heb en met een vraagteken achter word gelaten.


Deel deze melding

Reacties (2)


12-01-2019 - Agnes
Het klopt wat Isam zegt.
Begin december 2018 heb ik meerdere artikelen besteld bij Partij Speurders voor een bedrag van 175 euro. Ze suggereren alles op voorraad te hebben, innen het geld en vervolgens krijg je een deel van je bestelling 3-4 weken later via een Aziatisch bedrijf binnen. Bij een PostNl depot moet je dan je pakket gaan ophalen en je paspoort overleggen. Ik heb inmiddels aangifte gedaan bij de politie omdat ik nu ruim een maand later de helft van de spullen nog niet heb ontvangen.
Ook is de deurbel waar Isam het over heeft niet van het merk "RING", maar een merkloos model, wat ze uiteindelijk zelf ook aangeven.
Mijn mening is dat Partij Speurders de grenzen opzoekt tussen dwaling en oplichting en geen enkele rekening houdt met de koper.
En belangrijk; als het ze niet aanstaat wat je te zeggen hebt, reageren ze niet meer via Marktplaats en willen ze dit ongenoegen buiten de deur van MP houden. En ondertussen maar zogenoemde positieve feedback krijgen. (Bijlage)
14-01-2019 - Sam
Beste Isam ,

Dit concept heet Dropshipping en is niet verboden en is ook geen fraude dus ik wens je veel succes met je aangifte. En beste Agnes, wij hebben van alle bestellingen Tracking nummers. Wij laten ook geen artikelen bundelen zodat wij van elk bestelde artikel een Tracking nummer kunnen overleggen. Dus beide klachten zijn onterecht en dit is geen oplichting, Jullie zijn 2 zeurpieten die geen recht hebben van spreken.

Met vriendelijke groet, Sam


Reageer op deze melding

* Zichtbaar bij de reactie
* NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?