Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Boek voordelig, 2e poging tot oplichting


Gemelde gegevens (2e poging tot oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
2e poging tot oplichting
Gebruikte methode:
Email
Bedrijfsnaam:
Boek voordelig
Naam:
Boek voordelig
Website / Webwinkel:

Omschrijving van de melding:

Boek voordelig suggereert dat ik ergens akkoord mee ben gegaan of iets heb besteld bij ze en dat ik 90euro moet betalen. Het enige wat ik heb gedaan is hun telefonische verkooppraatje aangehoord en mijn e-mail adres gegeven, verder niets beantwoord of besteld.
Hun eerste 2 aanmaningen per e-mail kunnen niet beantwoord worden, vaag e-mailadres of zo
Nu komen de mails van pragma finance, een zogenaamd incassobureau
Ik heb online gechecked wat dit voor idioten zijn en mijn vermoeden werd bevestigd door vergelijkbare gevallen van oplichting
De volgende mails gaan direct in de map ongewenste reclame dus de overlast valt mee, maar blijft vaag en hopelijk wordt er ingegrepen voor er meerdere mensen worden gedupeert


Deel deze meldingReacties (3)


18-12-2018 - wim
Mijn vrouw is gebeld door boek voordelig,zij dacht dat ik iets geregeld had voor haar pensionering heeft gegevens gegeven.gesprek werd verbroken toen ze vroeg of ze ergens aan vast zat.Dit was op 13-12-2018. wacht op reactie na 27-12 wanneer het aanbod afloopt.maar ben er wel achter dat het oplichting is.Hopelijk gaan de gevolgen meevallen.
18-12-2018 - shin walsmit
ze staan overal vermeld als oplichters dus gewoon negeren
07-01-2019 - Dirk Westerveld
Negeren, al is dit moeilijk. Boek Voordelig staat niet ingeschreven bij het Handelsregister. Het bedrijf waar je het bedrag naar moet overmaken is wel geregistreerd. Echter zeggen ze te zitten op Olympiaweg 16, echter zit daar een Zelfstoragebedrijf die op het huisnummer 16 - 30 zit. Ik heb het aan het Handelsregister (KvK) gemeld.
Dit ook Pragma gemeld, nu opeens een andere mail met factuur en die moet ik betalen bij een bedrijf in Woerden. Ze beroepen zich op een mondelinge overeenkomst. Met het verlenen van een service f dienst schijnt dit niet rechtsgeldig te zijn, zoiets poet op papier met de voorwaarde naar beide partijen en een handtekening. En die hebben zelfs niet. Let wel zijn zeer volharden, echter ik ook.


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?
Mogen gebruikers contact met u opnemen?