Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

VANBAAM GLOBAL TEKS. ORG. SAN. VE DIŞ TİC. ŞTİ., Fraude oplichting


Gemelde gegevens (Fraude oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Fraude oplichting
Gebruikte methode:
Website
Bedrijfsnaam:
VANBAAM GLOBAL TEKS. ORG. SAN. VE DIŞ TİC. ŞTİ.
Naam:
Erdogan Nalbantlar
Adres:
Çatma Mescid Mh. Elektrik Sk No:3
Plaats:
Istanbul
Land:
Turkije
Mobiel:
00902122350006
E-mailadres:
Website / Webwinkel:
Product:
Diverse zwemborkeenb
Bedrag:
€ 1246
Betaalmethode:
Bankoverschrijving
Bijlage:

Omschrijving van de melding:

Deze persoon heeft een winkel in Amsterdam gehad alwaar hij heet merk vanBaam verkoopt. Recenteljk heeft hij een nieuwe merk Boefje op de mark gebracht en heeft mij in juli benaderd voor het verkopen van produkten van dit nieuwe merk. Ik heb toen een bestelling gepleegd en een pro-forma faktuur ontvangen. In het internatonaal handelen is dit normaal dat er vooraf betaald wordt en zo is het ook gedaan. Na de betaling is het echter stil geworden en weken niets meer van hem gehoord. Via een zakenrelatie in Turkije uiteindelijk wel contact gekregen Toen werden twee weken lang beloftes afgegeven dat de bestelling verzonden zal worden. Maar het werd weer niets en weer werd het stil. Hij reageerde nu zelfs niet meer op email en telefoontjes. Eind oktober bij toeval heeft mijn zakenrelatie hem weer weten te bereiken en toen werd beloofd terug te betalen. Maar ook nu weer vele beloftes maar geen geld terug. Sedert 1 maand niets meer gehoord.
We hebben nu via advocatenkantoor Sepers in Briele hem officieell in gebreke laten stellen. Dit is niet gelukt, aangetekende brieven kwamen retour met als opmerking ' niemand woonachtig'. Er is toen een email verzonden, ook weer geen reaktie. Telefonisch proberen te bereiken, ook geen reaktie. Het verder opstarten van een incassoprocedure zal duur worden omdat dit in Turkije moet gebeuren en wij niet veel kosten daar kunnen verhalen.
Wel zien we de laatste weken dat zijn webshop (boefje.com.tr ) wel wordt voorzien van nieuwe produkten, en deze zullen binnenkort ook wel in Nederland worden aangeboden. Maar deze persoon is een grote oplichter en zal geen produkten gaan leveren. Vandaar deze waarschuwing alvast zodat er later niet veel slachtoffers zullen vallen.


Deel deze melding
Reacties (1)


11-12-2018 - Monique
Izmir toch?
fundainbusiness.nl Staat te huur.
Nog wel te vinden bij kvk.nl nr 66117267


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?