Voorkom dat u het volgende slachtoffer wordt van oplichting

Melding maken Controleer gegevens

Wordans.com, Oplichting


Gemelde gegevens (Oplichting)

Gepleegd door:
Bedrijf
Soort melding:
Oplichting
Gebruikte methode:
Webshop
Bedrijfsnaam:
Wordans.com
Telefoon:
0208084479

Omschrijving van de melding:

De firma Wordans.com is een FAKE firma, vol oplichters en criminelen.
Hun telefoon nummers zijn FAKE, sommige allang geblokkeerd (als je daar belt hoor je een automatische stem die ook dat zegt), ze sturen (en ze chargen je) fake artikelen die je niet besteld hebt, dan ze weigeren te reageren via emails, nog via telefoon, dan als je druk erop uitoefent weken lang, eindelijk ze bellen je vanuit fake nummers (die later nooit meer beantwoord worden, blijkbaar sim-cards in de winkels gekocht), en ook als je (na hele lange tijd) sturen de gegevens (en een zgn. " retour factuur") zodat je die fake artikelen terug kunt sturen en je geld terug krijgen, lang data je die verstuurd hebt, ze weigeren elk contact, en als na lange tijd ze toch ergens weet te vinden, liegen ze dat ze die "niet hebben onvangen", terwijl de track en trace site van TNT Post zegt van wel Daarna die "3 dagen terug betalen garantie" waarmee ze op hun criminele site paraderen, blijkt niet te bestaan.

Nu, 15 dagen later nadat ze die fake artikelen ontvangen hebben, geven ze geen reactie meer van geen enkele soort, en ze zijn ook nergens meer te vinden.

Dus LET OP! NIET bestellen bij wordans.nl Hun telefoon nummer onderaan op hun site (wordans.nl) +31 20 808 4479 waarbij staat "Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar" kun je ook vergeten.

NIEMAND is daar "24 uur per dag aan de lijn", noch vind je daar ooit iemand. Soms zetten ze een automatische tel.beantwoorder aan, die zegt dat je ze ergens kunt mailen. (zonder later reactie terug van hen natuurlijk). Andere keer hoor je direct dat dat nummer geblokkeerd is. Maar ik heb nooit daar iemand aan de lijn gekregen, een levende mens waarmee ik iets kon praten, ongeacht de tijdstip van de dag waarop ik daar gebeld heb.


Deel deze melding
Reacties (4)


19-10-2017 - Semer
Ook ik ben opgelicht door Wordans. Ze negeren mijn e-mails en ze hebben inmiddels het telefoonnummer van de site gehaald dus ze zijn helemaal niet meer bereikbaar. Ik ben ruim 100eu lichter. Ik waarschuw een ieder, bestel er NOOIT wat. had ik dit maar eerder geweten....
31-10-2017 - Andrea Lancel
Exact dezelfde ervaring, maar dan voor 1739,69 het schip ingegaan voor meubelen die ik ruim een maand geleden bij hen heb besteld en betaald. Spullen niet gekregen en email adres van zekere Igor Roevros van klantenservice die mij per mail een kortingscode toe heeft gezonden, blijkt niet te bestaan. Ik heb wel een factuur uit kunnen draaien via account die ik op hun site heb aangemaakt, maar traceer-code blijkt ook nep en via mails op hun site geen enkele reactie. Het door uw benoemde telefoonnummer hebben ze niet langer op de site staan. Wel geven ze op hun Facebook site een telefoonnummer uit Potugal aan +33 1 87 72 86 24 (Bijlage)
14-12-2017 - T Kerrich
Ben ook opgelicht door Wordans. Voor Euro 336 besteld in Augustus 2017 nu bijna 4 maanden verder, heb ik niets oontvangen. Ze zouden weken geleden het geld terugstorten, en dat zou een paar dagen duren, maar dat was gewoon liegen want tot heden verneem ik niets van hun. Emails worden niet beantwoord , telefoonnummer bestaat ook niet meer. Wees gewaarschuwd bestel nix bij dit fake bedrijf.
26-03-2019 - Larissa Reinink
ik heb hier laatst besteld en toen was er geen probleem


Reageer op deze melding

*Zichtbaar bij de reactie
*NIET zichtbaar bij de reactie
Bijlage
Bijv: factuur, e-mail, brief, document, screenshot (*Zichtbaar bij de reactie)

Verplichte velden
** Met verzenden geeft u aan akkoord te gaan met de Gedragsregels en Gebruiksvoorwaarden

Wilt u reacties op deze melding per email ontvangen?